nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO, PAS Pahang Tidak Bertembung Pada PRU-15

29 APRIL: PAS dan UMNO Pahang mencapai kata sepakat dan persetujuan untuk bertanding di kerusi dimenangi parti masing-masing pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15). 

Perkara itu dipersetujui bersama Menteri Besar Pahang merangkap Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail  dan Pesuruhjaya PAS negeri Rosli Abdul Jabar menerusi satu kenyataan yang ditandatangani bersama, malam tadi. 

Wan Rosdy berkata, perkara itu diputuskan setelah kedua-dua parti bersetuju untuk mengukuhkan kerjasama politik menerusi semangat dan keikhlasan Muafakat Nasional (MN) di negeri ini.

“UMNO Pahang bersetuju untuk tidak meletakkan calon di lapan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) yang telah dimenangi calon Pas pada PRU14.

“Pihaknya (UMNO Pahang) bersetuju untuk tidak menjalinkan kerjasama atau menyokong mana-mana calon yang bertanding di lapan kerusi berkenaan kecuali jika yang bertanding itu adalah calon daripada PAS

“Begitu juga sebaliknya, kita berharap PAS Pahang berpandukan persetujuan itu tidak akan meletakkan calon di 25 kerusi dimenangi BN (Barisan Nasional) pada PRU14 dan tidak akan menyokong mana-mana calon kecuali dari BN atau UMNO yang dipilih sebagai calon di kerusi terbabit,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika membaca kenyataan bersama antara UMNO dan BN dan PAS Pahang selepas termeterai perjanjian MN dalam satu majlis ringkas di Dewan Kediaman Rasmi Menteri Besar Pahang, semalam yang ditandatangani Wan Rosdy dan Rosli. 

Wan Rosdy berkata, kedua-dua parti bersetuju untuk membincangkan lebih lanjut mengenai kedudukan sembilan lagi kerusi DUN yang ketika ini disandang wakil rakyat daripada Pakatan Harapan (PH).

Sehubungan itu, beliau memberi jaminan bahawa modul perpaduan ummah yang dipersetujui di Pahang perlu dijadikan panduan serta rujukan kepada negeri lain.

“Perjanjian ini dibuat bagi memperkukuhkan asas (penubuhan) MN seperti dipersetujui di peringkat Pusat sebelum ini.

“Dalam perjanjian ditandatangani hari ini yang mempunyai lapan perkara utama, kita ingin memberi jaminan bahawa persetujuan MN Pahang malam ini (Rabu) telah rasmi bersetuju mengukuhkan kerjasama politik,” katanya.

Sementara itu, Rosli berkata, Pas Pahang akan memaklumkan kepada pucuk pimpinan parti itu di peringkat Pusat mengenai hasrat dan pendirian MN Pahang.

Bagaimanapun, beliau berharap pucuk pimpinan tertinggi dapat memberikan pertimbangan sewajarnya.

“Kita akan maklumkan kepada (PAS) Pusat dan terpulang kepada mereka untuk melihat kepada usaha yang kita lakukan hari ini. Semuanya bergantung kepada keputusan (Pas) Pusat dan UMNO pun perlu rujuk kepada pendirian Pusat.

“Apa yang penting kita mahu mereka melihat usaha yang sudah kita mulakan hari ini,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.