nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Patuhi SOP ditetapkan kerajaan – Abdul Hadi

5 MEI: Semua pihak digesa bersama dalam  mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang telah ditetapkan kerajaan tanpa menuding jari menyalahkan mana-mana pihak dalam menghadapi ujian COVID-19. 

Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang berkata setiap masyarakat perlu berganding-bahu menggalas tanggungjawab dalam membendung penularan COVID-19 dengan memainkan peranan masing-masing. 

“Ketika kita belum menang dalam menghadapi krisis wabak COVID-19 yang semakin meruncing di negara ini, malah di seluruh dunia, saya menyeru semua rakyat supaya memberikan tumpuan sepenuhnya ke arah memerangi wabak ini secara bersama.

“Jaga diri, keluarga dan masyarakat daripada terdedah kepada sebarang jangkitan. Elakkan mengunjungi tempat sesak, pakai pelitup muka dan jaga penjarakan sosial,” katanya menerusi hantaran di Facebook miliknya, hari ini. 

Dalam pada itu, Abdul Hadi yang juga Ahli Parlimen Marang memberitahu orang ramai juga perlu mengelakkan diri daripada menyebarkan maklumat palsu sehingga mengganggu ketenteraman rakyat.

“Insya-Allah, kerajaan akan terus mengutamakan keselamatan dan kebajikan rakyat dalam usaha kita memutuskan rantaian wabak COVID-19.

“Saya juga menasihatkan semua warganegara untuk mendaftarkan diri bagi mendapatkan vaksin COVID-19. Bersama kita hentikan penularan wabak COVID-19,” katanya. 

Sementara itu, Abdul Hadi turut memuat naik infografik status terkini Covid-19 iaitu sebanyak 3,744 kes baharu di negara ini.- Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.