nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Video tular pengunjung tiada SOP bukan di GM Klang

9 MEI: Polis Klang hari ini, menafikan sebuah video tular yang memaparkan pengunjung sebuah premis membeli-belah bersesak teruk dan tidak mematuhi prosedur operasi standard, bukan berlaku di Pusat Pemborong GM Klang.

Ketua Polis Daerah Klang Selatan, Asisten Komisioner Shamsul Amar Ramli, berkata pihak GM Klang sudah membuat penafian berkaitan perkara itu menerusi Facebook rasminya.

Masyarakat atau individu, katanya, dinasihatkan agar tidak menyalahgunakan media sosial dengan berkongsi sebarang berita tidak benar sehingga boleh menimbulkan kegusaran dan suasana tidak tenteram.

“Sekiranya didapati bersalah, individu terbabit boleh dikenakan tindakan di bawah Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

“Sebarang maklumat berkaitan boleh disalurkan terus ke Ibu Pejabat Polis Daerah Klang Selatan di talian 03-33719999 atau di balai polis yang berhampiran,” katanya menerusi satu kenyataan, hari ini.

Video berdurasi 0.19 saat yang tular di media sosial, semalam itu, dipenuhi pengunjung yang berjalan dalam keadaan tiada penjarakan fizikal.

Pada video itu juga terdapat keterangan mendakwa situasi berkenaan berlaku di Pusat Pemborong GM Klang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.