nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Himpunan Solidariti Tular Tidak Wujud-Ayob Khan

15 MEI: Dakwaan di sebuah akaun Twitter kononnya satu perhimpunan solidariti diadakan di Jalan Parit Botak, Batu Pahat, Johor semalam sehingga tular di media sosial adalah tidak benar. 

Ketua Polis Johor, Datuk Ayob Khan Mydin Pitchay mengesahkan perhimpunan solidariti yang didakwa itu sebenarnya tidak wujud dan tidak dilansungkan. 

“Pemilik akaun Twitter terbabit mendakwa perhimpunan itu diadakan sebagai solidariti terhadap tangkapan berkaitan kejadian menaikkan kain rentang bertulis ‘kerajaan gagal’ dan pembakaran suar di Parit Raja Batu Pahat pada Khamis.

“Pemantauan telah dibuat sepanjang hari semalam di lokasi berkenaan dan mendapati tiada kejadian seperti dalam rakaman video tular itu

“Semakan mendapati video yang tular terbabit dipercayai dirakam pada Khamis antara jam 5 hingga 7 petang, sebelum tangkapan dibuat ke atas mereka yang disyaki terlibat,” katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Dalam pada itu, Ayob Khan memohon orang ramai tidak membuat sebarang spekulasi yang boleh menggugat ketenteraman awam dan polis masih melakukan siasatan.

Video berdurasi 2 minit 20 saat itu memaparkan sekumpulan pemuda bermotosikal berkumpul di sebuah stesen minyak.

“Mereka ini solidariti terhadap kawan-kawan yang kene tangkap.

“Aku tak sokong apa yang dia orang buat, cuma tindakan ini adalah signal anak-anak muda yang tidak bersetuju dengan kerajaan lebih-lebih lagi penahanan reman ke atas kawan- kawan mereka ini tunjukkan solidariti ke atas kawan- kawan,” kata kapsyen yang tular itu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.