nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Agong sifatkan serangan terhadap rakyat Palestin keji, zalim

16 MEI: Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah, menyifatkan serangan rejim Zionis terhadap rakyat Palestin pada hari-hari terakhir Ramadan sebagai perbuatan keji dan amat zalim.

Al-Sultan Abdullah turut menzahirkan sokongan supaya Malaysia, Indonesia dan Brunei, mengeluarkan satu kenyataan bersama bagi mengutuk sekeras-kerasnya serangan itu.

Perkara berkenaan dimaklumkan Datuk Pengelola Bijaya Diraja Datuk Indera Ahmad Fadil Shamsuddin menerusi kenyataan dimuat naik di Facebook Istana Negara, hari ini.

“Seri Paduka Baginda menyifatkan pencerobohan dan serangan berterusan terhadap tempat suci umat Islam ketiga itu dan rakyat Palestin di hari-hari terakhir Ramadan yang mulia, sebagai perbuatan keji serta tindakan amat zalim, malah tidak berperikemanusiaan.

“Baginda turut menitahkan masjid dan surau di negara ini serta rakyat di kediaman sendiri mengadakan solat sunat hajat dan doa selamat bagi memohon ihsan daripada Allah untuk memelihara kesejahteraan rakyat Palestin daripada niat jahat rejim Israel,” menurut kenyataan itu.

Pada masa sama, katanya, Al-Sultan Abdullah menegaskan bahawa kerajaan Malaysia menyokong dan mengalu-alukan cadangan persidangan tergempar Pertubuhan Persidangan Islam (OIC) bagi membincangkan keganasan Israel terhadap Palestin yang dijadualkan berlangsung hari ini.

“Rakyat Malaysia juga dititah sentiasa bersolidariti bersama Palestin ke arah mencapai aspirasi negara terbabit yang merdeka dan berdaulat, berdasarkan garis sempadan pra-1967 dengan Baitulmaqdis sebagai ibu kota Palestin,” katanya.

“Ini selari dengan pendirian dan prinsip kerajaan Malaysia yang tidak berbelah bahagi menyokong usaha-usaha penubuhan negara Palestin berdaulat,” katanya.

Selain itu, baginda menzahirkan harapan supaya seluruh rakyat Malaysia terus memperjuangkan prinsip keadilan, sikap hormat menghormati, menolak dan menentang sebarang bentuk keganasan serta kezaliman sesama manusia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.