nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dakwaan PBS tubuh kerajaan bersama Warisan tidak benar

17 MEI: Dakwaan menyatakan Parti Bersatu Sabah (PBS) akan menubuhkan kerajaan baharu negeri itu dengan Parti Warisan Sabah (Warisan) adalah tidak benar. 

Setiausaha Agung PBS, Datuk Joniston Bangkuai berkata, perkara itu tidak benar dan sengaja diputar belit oleh orang yang tidak bertanggungjawab.

“Kita menolak sebarang spekulasi yang mengatakan wujudnya kerjasama PBS dengan Warisan. 

“Tiada apa-apa yang perlu dinafikan, sebab ia tidak betul. Ini mungkin kerja orang-orang yang berniat jahat,” katanya. 

Beliau berkata demikian ketika ditanya berkenaan khabar angin bahawa Warisan akan menubuhkan kerajaan baharu dengan parti tempatan termasuk PBS, Parti Pertubuhan Kinabalu Progresif Bersatu (UPKO), Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) bebas serta Parti Keadilan Rakyat (PKR).

Dalam pada itu, Joniston menegasakan tidak wujud isu salah faham menerusi kenyataan yang dikeluarkan PBS melalui presidennya, Datuk Seri Dr Maximus Ongkili baru-baru ini.

“Tiada yang silap, tidak ada Maximus kata mahu tubuh kerajaan dengan Warisan. Dia kata, kita kerja, terus sokong Perikatan Nasional (PN), kita sokong Muhyiddin (Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin),” katanya. 

Terdahulu, tular satu kenyataan di media sosial bahawa Warisan yang mempunyai 29 kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Sabah yang mendakwa kononnya akan bersatu dengan parti tempatan iaitu PBS dengan tujuh kerusi, PKR (dua), UPKO (satu) serta ADUN Bebas tiga kerusi.

Ini menjadikan jumlah keseluruhan adalah sebanyak 41 kerusi yang membolehkan kerajaan baharu ditubuhkan, sekali gus akan menumbangkan kerajaan Gabungan Rakyat Sabah (GRS) yang dipimpin Ketua Menteri, Datuk Seri Hajiji Noor. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.