nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Israel diberi tempoh setahun keluar dari wilayah Palestin

25 SEPT : Israel diberi tempoh setahun untuk keluar dari wilayah yang diduduki atau Palestin tidak akan mengiktiraf negara Yahudi berdasarkan sempadan sebelum 1967, demikian tegas Presiden Palestin, Mahmud Abbas.

Beliau berkata demikian dalam ucapan secara maya kepada Perhimpunan Agung Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB), ketika meminta Setiausaha Agung pertubuhan itu, Antonio Guterres untuk mengadakan persidangan damai antarabangsa.

“Bagaimanapun, kita harus menyatakan bahawa Israel diberi tempoh satu tahun untuk keluar daripada wilayah Palestin yang diduduki pada tahun 1967, termasuk Baitulmaqdis Timur,” katanya.

Abbas juga berkata, bahawa rakyat Palestin sedia bekerja sepanjang tahun untuk menyelesaikan status akhir negara Israel dan Palestin selaras dengan resolusi PBB.

Abbas berkata, rakyat Palestin juga akan pergi ke Mahkamah Keadilan Antarabangsa mengenai masalah legitimasi pendudukan negara Palestin.

Proses perdamaian untuk mencapai penyelesaian dua negara antara di Timur Tengah menemui jalan buntu selama bertahun-tahun Israel menolak tuntutan pemimpin Palestin.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.