nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MP Jelutong hampir dihalau Dewan ganggu ucapan Najib

28 SEPT: Tindakan Ahli Parlimen PH-Jelutong, RSN Rayer cuba mencelah dan mengganggu ucapan perbahasan Rancangan Malaysia ke-12 (RMKe-12) oleh bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak, menyebabkan beliau diberikan amaran keras oleh Speaker Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun.

Azhar ketika menegur Rayer menjelaskan Ahli Parlimen Jelutong berkenaan tidak boleh mencelah tanpa kebenaran daripada Najib yang juga Ahli Parlimen BN-Pekan.

“YB Jelutong sila duduk kerana Yang Berhormat (YB) Pekan tidak membenarkan. YB Pekan sila teruskan ucapan perbahasan. YB Jelutong sila ‘decorum please’ (ikut peraturan). YB Pekan sila teruskan ucapan. YB Jelutong sila duduk, First Warning,” katanya ketika menegur Ahli Parlimen Jelutong ketika sesi perbahasan RMKe-12 di Parlimen hari ini.

Bagaimanapun, teguran Azhar itu tidak didengar oleh Rayer yang mencabar Najib supaya berdebat dengan berhubung isu percukaian.

Berikutan itu, Azhar mengeluar amaran kedua kepada Rayer supaya tidak mengulangi kesalahan sama jika Ahli Parlimen Jelutong berkenaan tidak mahu ‘dihalau’ keluar dari dewan persidangan.

“Tolong YB berikan YB Pekan meneruskan ucapannya kerana beliau mempunyai lantai percakapan sekarang. Hormatilah sesama sendiri,” katanya.

Tidak puas hati dengan tugaran diberikan, Rayer kemudian bangun dan membangkitkan isu mengenai peraturan dewan.

“Tuan Speaker saya akan membangkitkan mengenai Peraturan Dewan 36 (12). Saya baca YB Pekan dengar. Mana-mana ahli YB yang mengeluarkan kenyataan mengelirukan dewan adalah menghina majlis. Penjelasan saya GST membebankan rakyat,” katanya.

Azhar kemudian menjelaskan pencelahan bukannya bertujuan untuk berbahas tetapi untuk pertanyaan sahaja tambahan pula Najib tidak membenarkan Rayer berbuat demikian.

“Jelutong itu pendapat YB Pekan…tolonglah duduk dan jangan buat masa… YB Pekan sila teruskan ucapan. Ini amaran terakhir Jelutong,” kata Azhar yang meminta Najib meneruskan ucapannya.  

Najib kemudian menerus ucapannya menyokong perbahasan RMKe-12 dengan mengemukakan enam teras utama patut diambil kira kerajaan dalam merangka rancangan lima tahun berkenaan.

Antara cadangan dikemukakan Najib adalah supaya kerajaan menaikkan had maksimum simpanan dalam Amanah Saham Bumiputera (ASB) dan Amanah Saham Nasional Bumiputera (ASNB) kepada RM400,000 daripada RM200,000 sekarang.

Ahli Parlimen Pekan berkenaan juga menjelaskan hasutan negatif menjadi punca utama kerajaan terpaksa menarik semula penguatkuasaan Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST) 6 peratus yang diperkenalkan kerajaan BN sebelum ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.