nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ahmad Maslan dibebaskan selepas bayar kompaun RM1.1 juta

29 SEPT : Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan dibebaskan oleh Mahkamah Tinggi hari ini daripada tuduhan gagal mengisytiharkan wang RM2 juta dan memberi kenyataan palsu selepas membayar kompaun RM1.1 juta.

Ahmad yang juga merupakan Ahli Parlimen Pontian didakwa gagal mengisytiharkan wang diterima daripada bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dan memberi pernyataan palsu kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) ketika percakapannya dirakam.

Dalam pertuduhan pertama, beliau didakwa menerima wang RM2 juta daripada Najib yang dipercayai sebagai hasil aktiviti yang menyalahi undang-undang, melalui cek AmIslamic Bank Berhad bertarikh 27 November 2013, dan cek itu ditunaikan sendiri oleh Ahmad pada hari yang sama.

Pertuduhan dikemukakan mengikut Seksyen 4(1)(a) Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram dan Pencegahan Pembiayaan Keganasan 2001, yang membawa hukuman penjara maksimum lima tahun atau denda atau kedua-duanya, jika sabit kesalahan.

Bagi pertuduhan kedua, beliau dituduh memberi kenyataan palsu kepada SPRM ketika percakapannya dirakam oleh pegawai penyiasat Ketua Penolong Kanan Penguasa, Mohd Zairi Zainal, antara jam 2.45 petang hingga 3.30 petang pada 4 Julai 2019, di bilik sidang media, Bangunan Parlimen, Jalan Parlimen berhubung cek tersebut.

Pertuduhan itu dibuat mengikut Seksyen 32(8)c) Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram dan Pencegahan Pembiayaan Keganasan 2001, yang membawa hukuman penjara maksimum lima tahun atau denda kedua-duanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.