nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kompleks Seri Perdana banyak kerosakan, perlu dibaiki segera

29 SEPT :  Projek menaik taraf kediaman rasmi Perdana Menteri Malaysia,  perlu dilaksanakan segera kerana terlalu banyak kerosakan yang berlaku di Kompleks Seri Perdana yang telah berusia 22 tahun itu.

Projek naik taraf kompleks tersebut yang menelan belanja sebanyak RM38.5 juta telah mencapai 74 peratus dalam proses pelaksanaan baik pulih yang sedang dijalankan.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Dr Abd Latiff Ahmad berkata, Kompleks Seri Perdana yang dibina pada tahun 1997 itu mengalami banyak kerosakan yang perlu diperbaiki segera.

“Berikutan usia Kompleks Seri Perdana telah mencecah 22 tahun, ia telah mengalami banyak kerosakan.

“Justeru, pihak Jabatan Kerja Raya (JKR) telah membuat skop kerja-kerja membaik pulih dengan kos keseluruhan sebanyak RM38.5 juta, termasuk kerja-kerja penggantian sistem pendawaian elektrikal dan kebocoran atap Kompleks Seri Perdana.

Datuk Dr Abd Latiff

“Projek ini telah diluluskan pada 19 Mac 2021 dan kerja-kerja bermula pada 29 Mac 2021 dan dijangka siap pada 7 Disember 2021.

“Setakat hari ini (29 September 2021), kerja-kerja baik pulih telah mencapai 74% kemajuan, berbanding 71% seperti dalam jadual,” katanya.  

Beliau menjelaskan perkara tersebut bagi menjawab pertanyaan lisan Ahli Parlimen Pokok Sena, Datuk Mahfuz Omar di Dewan Rakyat berhubung perkara tersebut.   

Katanya lagi,  pertanyaan lisan Ahli Parlimen Pokok Sena itu telah pun dijawab pada 27 September 2021 di Dewan Rakyat secara bertulis oleh beliau sebagai Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-Tugas Khas).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.