nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

RMKe-12 disediakan penjawat awam, bukan konsultan Luar

30 SEPT: Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim digesa menarik balik kenyataan yang mendakwa kerajaan menggunakan RM2 bilion untuk membayar konsultan luar bagi menyiapkan Rancangan Malaysia Ke-12 (RMKe-12).

Ahli Parlimen PAS Kuala Krai, Abdul Latiff Abdul Rahman berkata, dakwaan Ahli Parlimen PH Port Dickson itu telah menyinggung perasaan dan merendahkan pegawai kakitangan awam, Unit Perancangan Ekonomi (EPU) di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Ekonomi) yang bertungkus-lumus menyiapkan laporan RMKe-12 buat seluruh rakyat Malaysia.

Pada masa sama, beliau juga memohon penjelasan daripada Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Ekonomi), Datuk Seri Mustapa Mohamed berhubung perkara tersebut agar dakwaan Anwar itu dapat dipatahkan.

ABDUL LATIFF

“Saya mohon agar Ketua Pembangkang menarik balik tuduhan ini. Ini (RMKe-12) adalah hasil libat urus dan kebijaksanaan pegawai kita yang diterajui oleh Yang Berhormat Jeli selaku menteri bertanggungjawab dalam bidang ekonomi.

“Mereka memberikan jiwa raga untuk membina kembali negara kita dalam keadaan yang mencabar akibat pandemik COVID-19 dan berjaya menyiapkan rancangan yang akan menentukan hala tuju pembangunan sosioekonomi negara untuk tempoh lima tahun akan datang,” katanya ketika membahaskan RMKe-12 di Persidangan Dewan Rakyat, Kuala Lumpur, hari ini.

Dalam pada itu, mengulas berkenaan Projek Central Spine Road (CSR), Abdul Latiff menegaskan lebuh raya tersebut dari Bentong, Pahang ke Kuala Krai, Kelantan dan Lebuhraya Kota Bharu-Kuala Krai (KBKK) perlu disiapkan pada waktu jangkaannya iaitu pada 2025.

“Semestinya penantian seluruh rakyat Kelantan nanti terhadap lebuh raya itu akan menjadi pemangkin ekonomi di Kelantan selain mimpi ngeri pulang selama 20 jam bagi sang perantau hanya akan tinggal kenangan.

“Namun, saya berharap agar jangkaan siap pada tahun 2025 tidak lagi dianjakkan seperti yang terjadi sebelum ini. Kementerian Kerja Raya (KKR) perlu tegas agar impian dan harapan rakyat Kelantan ini tidak menjadi kosong.

“Ini kerana sebahagian projek dalam perancangan sedangkan masanya dalam sekitar empat tahun sahaja,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.