nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

JIM tahan 297 warga asing termasuk 7 dipercayai pelacur

1 OKT: Seramai 297 warga asing termasuk tujuh dipercayai pekerja seks ditahan Jabatan Imigresen Malaysia (JIM) dalam Operasi Penempatan Warga Asing di Eco Majestic, Semenyih, awal pagi tadi.

Semua warga asing berkenaan ditahan juga didapat tinggal bersesak di dalam tujuh blok rumah kongsi diperbuat daripada kontena dan didapati  mematuhi Akta Standard Minimum Perumahan Penginapan dan Kemudahan Pekerja (446), Jabatan Tenaga Kerja (JTK).

Ketua Pengarahnya, Datuk Khairul Dzaimee Daud, berkata semua warga asing berkenaan ditahan selepas JIM melakukan pemeriksaan terhadap 326 pekerja asing yang tinggal di kawasan terbabit.

“Hasil pemeriksaan mendapat kebanyakan mereka melakukan kesalahan seperti tiada dokumen pengenalan diri sah, tinggal lebih masa dan lain-lain kesalahan melanggar Akta Imigresen 1959/63, Akta Pasport 1960 serta Peraturan peraturan Imigresen 1959/63.

“Ketika serbuan, terdapat warga asing cuba melarikan diri. Penempatan itu juga didapati turut menggunakan tenaga elektrik secara tidak teratur dan disyaki menggunakan sambungan haram Tenaga Nasional Berhad (TNB),” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Datuk Khairul Dzaimee Daud

Operasi dijalankan pada jam 1 pagi tadi membabitkan 136 anggota Imigresen Putrajaya, Kuala Lumpur, Selangor dan Negeri Sembilan serta dibantu agensi penguat kuasa lain membabitkan Pasukan Gerakan Am (PGA), Jabatan Pendaftaran Negara (JPN), Jabatan Tenaga Kerja (JTK) dan Angkatan Pertahanan Awam (APM).

Daripada 297 warga asing ditahan terbabit 94 adalah warga Indonesia lelaki dan 28 wanita, 95 lelaki warga Bangladesh, seorang lelaki warga Ghana, 66 lelaki warga Myanmar dan enam lelaki serta tujuh wanita warga Vietnam.

Mengulas lanjut, Khairul Dzaimee berkata, tujuh wanita warga Vietnam itu disyaki menjalankan aktiviti tidak bermoral dengan menawarkan perkhidmatan seks.

Beliau berkata, kawasan penginapan warga asing itu juga didapati sangat padat, kotor dan tidak mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang disyaki boleh menjadikan punca merebak wabak COVID- 19 serta demam denggi.

Katanya, warga asing yang ditahan dibawa ke Pusat Kesihatan Daerah Putrajaya (PKD) dan PKD Seremban untuk menjalani saringan COVID-19 sebelum ditempatkan di Depoh Tahanan Imigresen Semenyih.

“Jabatan Imigresen memberi amaran dan mengingatkan orang ramai serta majikan tidak mengaji dan melindungi pendatang asing tanpa izin (PATI) bagi mengelak dikenakan tindakan undang-undang,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.