nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penumpang udara makin yakin untuk melancong

1 OKT: Hasil kajian menunjukkan 60 peratus daripada 1,000 responden berhasrat untuk melakukan perjalanan udara dengan melancong ke destinasi dalam negara.

Hasil dapatan itu dilakukan Suruhanjaya Penerbangan Malaysia (MAVCOM) yang melakukan Tinjau Pengguna antara Februari dan Mei 2021.

Ia membabitkan responden dari Malaysia yang telah menaiki penerbangan sekurang-kurangnya sekali dalam tempoh 12 bulan sebelum tinjauan ini dijalankan dan bersedia untuk menaiki penerbangan dalam tempoh 12 bulan ke hadapan.

MAVCOM berkata, kaji selidik yang diterbitkan hari ini adalah untuk mengenal pasti harapan dan jangkaan penumpang penerbangan mengenai perjalanan udara selepas penularan wabak COVID-19.

“Tinjauan Suruhanjaya yang dikendalikan oleh NielsenIQ, menunjukkan peningkatan dalam jangkaan dan harapan terhadap perjalanan udara, di mana 60 peratus daripada 1,000 responden telah menyatakan harapan mereka untuk melakukan perjalanan udara ke destinasi dalam negara.

“Antara sebab yang dinyatakan bagi pilihan perjalanan udara domestik termasuklah kos perjalanan yang lebih rendah, risiko pendedahan yang tinggi terhadap COVID-19 sekiranya melakukan perjalanan udara ke destinasi antarabangsa serta responden yang tinggal bersama ahli keluarga yang berisiko tinggi,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Pengerusi Eksekutif MAVCOM, Datuk Seri Saripuddin Kasim, berkata walaupun penumpang penerbangan di Malaysia masih berwaspada dengan keadaan penularan wabak yang tidak menentu dan kekal berhati-hati untuk mengelak jangkitan COVID-19, hasil tinjauan ini menunjukkan bahawa rakyat Malaysia tidak sabar untuk melakukan perjalanan udara dalam sektor domestik dan antarabangsa.

Ini kerana, katanya responden yang selebihnya iaitu sebanyak 40 peratus memilih perjalanan udara ke destinasi antarabangsa.

“Sebanyak 72 peratus daripada responden ini memberi pertimbangan untuk mengunjungi destinasi-destinasi di Asia, dengan tiga negara pilihan teratas adalah Jepun, China dan Korea Selatan.

“Hasil tinjauan menunjukkan bahawa titik sentuh (touchpoints) perjalanan utama di lapangan terbang perlu direka semula untuk merangkumi langkah-langkah bagi pengawalan khalayak ramai dan penjarakan sosial, sanitasi berkala, serta penyediaan kemudahan tanpa sentuh.

“Tinjauan ini juga menekankan bahawa penggunaan teknologi digital seperti dokumen perjalanan tanpa kertas dan kemudahan e-pembayaran, antara lain, adalah beberapa perkara yang dijangka dan menjadi harapan pengguna,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.