nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Peja Kecam Kenyataan Perkauman Kepada Pemain Badminton

3 OKT:  Menteri Belia dan Sukan, Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu mengecam kenyataan berbaur perkauman yang dikeluarkan oleh seorang pengguna media sosial terhadap seorang pemain badminton negara yang beraksi dalam kempen Piala Sudirman 2021 di Vantaa, Finland.

Beliau berkata, tindakan berkenaan tidak boleh diterima lebih-lebih lagi pemain itu berjuang sehabis baik bagi mengharumkan nama negara.

“Keluarga Malaysia ini umpama setandan pisang, ada yang elok, ada yang buruk dan ada juga yang tak tahu guna bahasa yang baik dalam berkata-kata tentang sesuatu perkara.

“Kita ini terdiri daripada Melayu, Cina, India, Kadazan, Iban dan sebagainya. Jangan hina bangsa, kulit dan agama lebih-lebih lagi mereka yang berjuang untuk mengharumkan nama Malaysia,” katanya. 

Beliau berkata demikian pada sidang media selepas menziarahi satu keluarga yang memerlukan rumah di Kampung Manjoi, Ipoh, Perak, hari ini.

Terdahulu, kenyataan berbaur perkauman itu tular ketika pemain berkenaan sedang beraksi di aksi separuh akhir kejohanan itu malam tadi.

Dalam kejohanan itu, Malaysia tumpas 1-3 kepada Jepun sekali gus gagal layak ke peringkat akhir yang dijadual berlangsung hari ini.

Mengulas prestasi atlet badminton negara dalam kejohanan Piala Sudirman 2021, Ahmad Faizal berkata, beliau kagum dengan semangat yang dipamerkan para pemain hingga layak ke peringkat separuh akhir.

“Mereka janji dengan kita untuk ke peringkat suku akhir tetapi berjaya ke separuh akhir hingga semua (rakyat) tidak tidur malam melihat mereka bermain.

“Apakan daya kita tersingkir (separuh akhir) namun bagi saya mereka telah mempamerkan semangat yang begitu menakjubkan,” katanya.

Dalam pada itu, Ahmad Faizal mengharapkan agar pemain badminton negara akan layak ke peringkat akhir Piala Thomas yang dijadual berlangsung pada 9 hingga 17 Okt ini di Aarhus, Denmark bersandarkan persembahan di Piala Sudirman.

“Namun apa yang kita harapkan daripada pemain ialah menunjukkan semangat kesukanan yang tinggi dan segala keputusannya (Piala Thomas) kita akan terima,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.