nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiga Senator angkat sumpah hari ini

4 OKT: Tiga Ahli Dewan Negara mengangkat sumpah jawatan di hadapan Yang Dipertua Dewan Negara, Tan Sri Dr Rais Yatim, hari ini.

Mereka ialah Ketua Penerangan UMNO Putrajaya, Datuk Mohd Hisamudin Yahaya; Pesuruhjaya PAS Terengganu, Datuk Husain Awang dan Setiausaha DAP Pulau Pinang, Lim Hui Ying.

Pelantikan Mohd Hisamudin berkuat kuasa hari ini hingga 3 Oktober 2024, manakala Husain pula mulai 15 September lalu hingga 14 September 2024 dan Hui Ying (1 September lalu hingga 31 Ogos 2024).

Semua mereka mengangkat sumpah sebagai senator pada majlis yang berlangsung dalam keadaan mematuhi prosedur operasi standard (SOP).

HUSAIN

Mohd Hisamudin dalam satu kenyataan berkata beliau menerima pelantikannya sebagai Ahli Dewan Negara sebagai satu amanah dan tanggungjawab besar perlu dibuat sebaik mungkin.

“Syukur alhamdulillah atas pelantikan saya sebagai Senator bagi penggal 2021-2024.

Saya ingin merakamkan jutaan terima kasih atas kepercayaan dan amanah yang diberikan oleh kerajaan. Saya menerimanya sebagai satu amanah dan semestinya satu tugas besar yang sedang menanti sebaik sahaja mengangkat sumpah sebentar tadi.

“Terima kasih di atas perkenan kebawah Duli Yang di-Pertuan Agong, Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, Presiden P UMNO, Datuk Seri Dr. Zahid Hamidi dan Ahli Parlimen Putrajaya, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor yang memilih saya untuk berkhidmat sebagai Senator bagi mewakili Parlimen Putrajaya.

“Saya berazam akan memperjuangkan agenda meningkatkan kualiti hidup demi keselesaan dan kesejahteraan para pengundi dan penjawat awam di Putrajaya dalam beberapa isu seperti isu penjawat awam, sukan, pelancongan dan isu-isu membabitkan warga kota Kuala Lumpur.

Saya akan istiqamah dalam melaksanakan tanggungjawab ini dan semoga mendapat kerjasama baik dari semua pihak, insya Allah,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.