nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

YBR sumbang RM100,000 kepada Pusat Autisme PDRM

12 JAN: Menyedari pentingnya pendidikan kepada semua kanak-kanak termasuk golongan istimewa, Yayasan Bank Rakyat (YBR) bukan sahaja memberi sumbangan RM100 ribu tetapi menjadikan anak-anak di Pusat Autisme Polis Diraja Malaysia (PDRM) sebagai anak angkat YBR

Perkara itu dinyatakan Pengerusi YBR Datuk Megat Zulkarnain Omardin selaras peranan menjaga kebajikan dan pendidikan oleh yayasan itu di majlis penyerahan sumbangan berkenaan di Pulapol, hari ini.

“Kita sedia maklumkan kebajikan dan pendidikan anak-anak autisme ini memerlukan kos yang tinggi  Pastinya bila kita mengambil pusat autisme ini sebagai anak angkat, kita akan fikir bagaimana bantuan yang berterusan secara tahunan dapat kita salurkan supaya  dapat meringankan sedikit bebanan pusat autisme ini.

“Kalau pusat ini ada keupayaan dari segi kewangan, ia membolehkan lebih ramai kanak-kanak istimewa boleh diambil kelak,” katanya.

Datuk Megat Zulkarnain Omardin

Ketua Polis Negara Tan Sri Acryl Sani Abdullah Sani menerima sumbangan tersebut pada Program Pendidikan kerjasama Yayasan Bank Rakyat dan Pusat Autisme PDRM Pengaman-MAIWP di Pusat Autism PDRM, Pulapol.

Megat Zulkarnain juga berharap Bank Rakyat melalui program Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) turut dapat membantu pusat autism yang kini menempatkan 23 murid.

Sementara itu Acryl Sani dalam ucapannya menghargai usaha semua pihak termasuk YBR berkongsi kasih sayang dengan anak-anak autism melalui sumbangan dan bantuan.

Beliau turut bangga dengan ibu bapa kanak-kanak istimewa ini kerana sentiasa tabah dan sabar memandangkan terpaksa bertugas dan mencari ruang untuk anak-anak mereka.

“Melalui pendidikan awal di pusat ini, ibu bapa juga dapat mengenalpasti sikap dan keperluan mereka untuk berdepan dengan anak-anak mereka,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.