nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kenyataan Pemuda PKR dangkal, sekadar mencari sensasi

Ulasan Pemuda PKR berkaitan dengan kenyataan Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob adalah amat dangkal dan hanya modal politik belaka, sekaligus dapat di lihat sebagai hanya sambutan kepada hentaman yang di buat oleh Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Keutamaan mana-mana kerajaan di dunia ini adalah menjaga hak dan kepentingan rakyat negara mereka melebihi mana-mana kepentingan pihak lain. Itulah yang sedang di realisasikan oleh kerajaan pada hari ini.

1. Adalah tidak wajar rakyat negara lain (pekerja asing) menerima manfaat yang sama atau lebih berbanding dengan rakyat negara ini sendiri.

2. Mereka (pekerja asing) bukan melakukan kerja secara percuma, mereka di bayar, bayaran mereka pula lebih tinggi berbanding yang mereka perolehi di negara mereka sendiri. Ini adalah imbal balik kepada perkhidmatan yang mereka berikan terutamanya dalam sektor 3D.

3. Pada setiap bulan, golongan pekerja asing akan mengirim duit dalam jumlah yang besar ke negara asal mereka, jika dipukalkan jumlah tersebut melemahkan nilai ringgit itu sendiri. Gaji dapat, subsidi dan kelebihan pun nak sama dengan warganegara ?.

4. Tindakan pemotongan subsidi adalah tidak wujud. Malahan,subsidi di tambah dan perbelanjaan subsidi kerajaan hari ini adalah yang terbesar dalam sejarah negara. Ianya hanya berubah bentuk dengan sasaran yang lebih tepat yakni terus kepada rakyat negara ini sendiri. Kerajaan tidak ingin ” kera di hutan di susukan sedangkan anak sendiri mati kelaparan”.

5. Kerajaan hari ini tidak menjadikan kebencian sebagai modal politik. Kerajaan hari ini bukan lah kerajaan yang rendah martabatnya seperti kerajaan 22 bulan Pakatan Harapan.

a) Rakyat sebenarnya lebih mual bahkan benci terhadap modal politik PH yang bersulam indah dengan penipuan semata-mata.

b) Janji manis bulan dan bintang, namun yang diterima hanya sampah dan cacian kepada rakyat sendiri. Lupakah PH, bagaimana mereka menghina rakyat? Rakyat di larangnya bergantung kepada kerajaan, rakyat di katakan pemalas oleh PH, rakyat ditipu itu dan ini.

c). Politik kebencian? Lupakah PH bagaimana mereka menjadikan kerajaan BN yang tumbang pada PRU-14 sebagai alasan untuk setiap masalah yang timbul ?

d). Berapa besar perbelanjaan tidak perlu yang PH keluarkan hanya untuk menjenamakan semula legasi yang di tinggalkan oleh kerajaan BN pasca PRU-14 ?

e). Berapa banyak periuk nasi penjawat awam yang ditutup oleh PH tatkala mereka menguasai Putrajaya?

f). Lupakah PKR terhadap budaya politik mereka ? Budaya politik samseng yang turun ke jalanan yang mengganggu bahkan mengancam ketenteraman awam. Himpunan bersih masih diingati sebagai himpunan yang merugikan negara.

7. Gaji dan elaun menteri? Perbelanjaan besar membayar gaji dan elaun menteri PH selama 22 bulan adalah kerugian sebenar. Gaji di bayar, namun projek dan pelaburan terhenti, dihentikan hingga mengakibatkan kerugian nasional. Sesudu minyak sawit sehari? Elephant vs elephant? RM30 kepada rakyat? Berzina dalam kawasan tertutup dibolehkan? Lupa kah pemuda PKR akan barisan menteri-menteri ini ?

6. Tanyakan kepada pekerja asing itu sendiri, betapa besar nikmat yang mereka perolehi dengan tinggal dan bekerja di negara ini. Sesuatu yang mereka gagal untuk dapatkan di negara asal mereka sendiri. Tidak ada di antara pekerja asing ini yang mengeluh, melainkan mereka tetap bersyukur dapat bekerja di negara ini.

7. Berhenti menunggang isu, berhenti mengadu domba. Rakyat tidak bodoh untuk terus menerus percaya dakyah dan propaganda murahan daripada pihak PKR am nya dan PH khususnya.

Kepada PKR, carilah pemuda PKR yang lebih berkualiti. Bukan sekadar pengulas isu mencari sensasi.

-RP-

Get real time updates directly on you device, subscribe now.