nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Taufan Nanmadol : Hampir 9.5 juta penduduk Barat Jepun diarah pindah

19 SEPT : Jepun mengarahkan hampir 9.5 juta penduduk di barat negara itu berpindah berikutan taufan Nanmadol yang dijangka membawa angin kencang semakin menghampiri wilayah itu.

Pihak berkuasa sudah mengeluarkan amaran ancaman bencana Tahap Empat, yang menyarankan penduduk berpindah ke lokasi selamat sementara pemindahan masih boleh dilakukan. Amaran Tahap Lima iaitu amaran tertinggi berkemungkinan berisiko kepada nyawa manusia.

Kira-kira sembilan juta orang daripada 4.2 juta isi rumah di beberapa bahagian di wilayah Kyushu, Shikoku dan Chugoku yang terjejas di bawah Tahap Empat telah diarah berpindah.

Amaran Tahap Lima diisytiharkan untuk hampir 530,000 penduduk daripada lebih 250,000 isi rumah di wilayah Kagoshima, Miyazaki, Oita, Kumamoto dan Yamaguchi, menurut laporan itu.

Taufan itu dijangka melanda pantai barat Jepun, bergerak ke arah timur dan melepasi bahagian barat dan timur di kawasan utara Pulau Honshu menjelang pagi Selasa.

Nanmadol diramal membawa angin 98.5 kaki (30.02 meter) per saat, dengan tiupan angin sehingga 45 kaki (13.72 meter). Setakat pagi Isnin, taufan itu telah meragut satu nyawa dan mencederakan 69 yang lain.

Perdana Menteri Fumio Kishida menangguhkan penerbangannya ke Perhimpunan Agung Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu berikutan taufan berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.