nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Australia batal 33,000 denda COVID-19

29 NOV : New South Wales hari ini, membatalkan 33,000 denda kerana melanggar peraturan COVID-19, selepas mahkamah tertinggi memutuskan ia tidak sah.

Pihak berkuasa terpaksa menarik balik lebih separuh daripada denda era pandemik, yang didapati terlalu kabur bagi menerangkan kesalahan itu.

Hasil NSW berkata, pihaknya akan menarik balik penalti ‘gagal mematuhi’ yang dipercayai bernilai puluhan juta dolar kerana pelanggaran ‘teknikal’ dengan pihak yang sudah membayar denda akan dibayar balik.

Denda ‘gagal patuh’ itu dikeluarkan bagi pelbagai kesalahan, didakwa daripada kumpulan kereta kepada perhimpunan awam dengan kadarnya berbeza tetapi termasuk denda antara $1,000 hingga $3,000 (RM3,020.36 hingga RM9,016).

Pertubuhan bantuan guaman, Redfern Legal Centre yang mencabar perkara itu di mahkamah, memuji keputusan berkenaan sebagai ‘penting’.

“Kes ini bukan hanya sekadar denda dua orang. Ia mengenai keperluan mematuhi kedaulatan undang-undang, walaupun semasa pandemik,” kata peguam cara pusat, Samantha Lee sebelum keputusan itu.

Kumpulan itu mendakwa denda berkenaan turut dikeluarkan secara tidak seimbang kepada penduduk di kejiranan dan wilayah lebih miskin.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.