nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Singapura hadkan pembelian panadol

28 DIS : Kedai-kedai farmasi di Singapura mengehadkan penjualan Panadol selepas permintaan ubat tersebut khususnya daripada warga China yang berada di republik ini meningkat sejak 16 Disember lalu.

Tinjauan mendapati dua farmasi terbesar di daerah Tiong Bahru didapati mengehadkan penjualan tersebut kepada orang ramai.

Ahli farmasi di kedai farmasi Watson mendedahkan pembelian Panadol mesti dibuat melalui kaunter juruwang sahaja bagi mengawal bekalan pil tersebut.

Farmasi Guardian turut menampal satu notis mengenai pembelian maksimum Panadol yang dibenarkan adalah sebanyak enam kotak sahaja.

Walaupun sekatan tersebut dibuat, hampir keseluruhan jenis Panadol didapati kosong di rak jualan selepas dibeli pengguna.

Pasar raya terbesar di Singapura, FairPrice turut mengambil langkah sama dengan mengehadkan jumlah pembelian Panadol sebanyak empat kotak sahaja.

Menerusi kenyataan, pihak pasar raya itu meminta pengguna hanya membeli Panadol bagi tujuan peribadi sahaja.

Kementerian Kesihatan menjelaskan peningkatan drastik permintaan Panadol disebabkan lonjakan kes jangkitan Covid-19 di China.

Ini kerana, ramai warga China di Singapura yang terdesak dan sanggup beratur panjang di syarikat kurier bagi membekalkan ubatan terbabit kepada ahli keluarga mereka.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.