nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

ekonomi berhemat berpaksi keadilan sosial fokus Bajet 2023

3 FEB: Kerajaan akan mengambil pendekatan merangka Belanjawan 2023 yang mengutamakan pemacuan pertumbuhan ekonomi yang berhemat dan pembangunan saksama berpaksikan keadilan sosial untuk rakyat Malaysia.

Pejabat Perdana Menteri melalui kenyataan hari ini berkata, Jawatankuasa Dasar Fiskal (FPC) yang bersidang buat kali pertama tahun ini pada hari ini menekankan bahawa langkah itu akan dilaksanakan walaupun kerajaan mewarisi beban hutang tinggi dan ekonomi berhadapan ketidaktentuan prospek ekonomi global.

Katanya, hutang dan liabiliti kerajaan hampir menjangkau RM1.5 trilion atau lebih 80 peratus daripada Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK) pada 2022 dengan nisbah khidmat hutang dijangka melebihi 15 peratus daripada hasil.

Sementara itu, pertumbuhan global juga dijangka menyederhana pada 2023.

“Maka, Belanjawan 2023 akan mencerminkan pertanggungjawaban Kerajaan Perpaduan yang mengutamakan pertumbuhan, pengagihan saksama dan keadilan sosial.

“Ini adalah selaras dengan konsep pembangunan Malaysia MADANI supaya kemajuan ekonomi memanfaatkan segenap lapisan masyarakat,” kata Pejabat Perdana Menteri.

Belanjawan 2023 akan dibentangkan di Parlimen pada 24 Februari ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.