nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Banjir di Johor: PM umum peruntukan segera RM50 juta

3 MAC: Kerajaan meluluskan peruntukan segera RM50 juta untuk Johor susulan bencana banjir yang disifatkan terburuk pernah melanda negeri itu.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar, bagi mengumumkan kelulusan itu bertujuan melaksanakan kerja baik pulih infrastruktur yang rosak disebabkan banjir terbaru di negeri itu.

“(Saya) luluskan RM50 juta segera untuk Johor bagi tujuan (selenggara) sungai dan untuk bantu mangsa banjir serta keperluan lain yang segera.

“Beberapa menteri sudah turun hari ini dan esok sebahagian lagi.

” Saya akan turun dalam masa singkat,” katanya ketika ditemui selepas selesai menunaikan solat Jumaat di Masjid Jamek Qaryah Serdang di Universiti Putra Malaysia (UPM), di Serdang.

Berdasarkan data terkini, jumlah mangsa banjir di Johor menunjukkan sedikit perubahan apabila menurun daripada 33,149 penduduk pada jam 8 pagi tadi, kepada 32,719 setakat jam 12 tengah hari ini.
Jumlah terkini itu membabitkan 9,253 keluarga yang kini ditempatkan di 218 pusat pemindahan sementara (PPS) yang dibuka di semua 10 daerah di Johor yang terjejas banjir.

Kelmarin juga, Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi turut mengumumkan peruntukan RM10 juta kepada Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.