nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Contoh penjawat awam boleh laksana tugas besar

6 MAC: Penyelesaian dengan Petroleum Investment Company (IPIC) dan Aabar Investments PJS (Aabar PJS), yang membayar US$1.8 bilion (kira-kira RM8.06 bilion) kepada Menteri Kewangan Diperbadankan (MOF Inc) dan 1MDB adalah contoh penjawat awam boleh menjalankan tugas tanpa campur tangan kepimpinan kerajaan.

Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, penjawat awam mampu melaksanakan tugas besar dengan cekap jika tidak diganggu oleh campur tangan pihak lain.

“Contoh yang besar adalah (rundingan kerajaan dengan) IPIC. RM 8 bilion yang masuk ini bukan pelaburan, ini dana tunai yang masuk. Saya ucap tahniah dan terima kasih dan perhargaan kepada semua yang terlibat.
“Ini yang melegakan saya. Maknanya kalau kita serahkan keyakinan kepada pegawai dan beri contoh yang baik supaya jangan ada kepentingan pimpinan di atas.

“Pegawai itu boleh pergi dengan yakin dengan mandat penuh perdana menteri dan jemaah menteri (yang) mengatakan ‘buat yang terbaik, kami percaya kamu sepenuhnya dan apa sahaja keputusan kamu, kami sokong sepenuhnya’,” katanya pada perhimpunan bulanan bersama kakitangan Jabatan Perdana Menteri di Putrajaya hari ini.

Dia berkata demikian ketika menyuarakan penghargaan kepada Jabatan Peguam Negara, SPRM dan kakitangan yang terlibat dalam penyelesaian itu.

Persetujuan itu berhubung prosiding undang-undang di Mahkamah Timbangtara Antarabangsa London dan Mahkamah Tinggi London dan dicapai akhir bulan lalu.

Kes di London itu adalah satu daripada beberapa siasatan lain melibatkan 1MDB di seluruh dunia termasuk di Amerika Syarikat serta Malaysia.
Anwar berkata kejayaan itu merupakan contoh kepakaran yang ada dalam perkhidmatan awam dan dapat meningkatkan imejnya.

“(Ini) antara kejayaan besar penjawat awam kita untuk memperoleh dana dari IPIC dengan rundingan yang sangat baik dan jauh melebihi jumlah yang kita unjuran atau harapkan.

“Jadi, tahniah kepada Peguam Negara jabatannya dan semua yang terlibat dalam rundingan itu dan tidak sangat bergantung kepada peguam-peguam,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.