nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dr Muhammad Radzi Ketua Pengarah Kesihatan baru

25 APRIL: Datuk Dr Muhammad Radzi Abu Hassan dilantik sebagai Ketua Pengarah Kesihatan yang baru berkuat kuasa Jumaat lalu.

Pelantikan Timbalan Ketua Pengarah Kesihatan (Penyelidikan dan Sokongan Teknikal), itu diumumkan Menteri Kesihatan Dr Zaliha Mustafa.

Dr Muhammad Radzi, 58, menggantikan Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah yang bersara wajib pada Jumaat selepas 35 tahun berkhidmat dengan Kementerian Kesihatan (KKM).

Dr Zaliha dalam satu kenyataan hari ini berkata pelantikan Dr Muhammad Radzi adalah berdasarkan kelayakan dan pengalaman luas dalam bidang perkhidmatan kesihatan negara.

Dr Muhammad Radzi pernah berkhidmat sebagai Ketua Jabatan Perubatan di Hospital Sultanah Bahiyah, Kedah, Ketua Penyelaras Perubatan Negeri Kedah dan Ketua Pusat Penyelidikan Klinikal Kedah.

Beliau juga pernah berkhidmat sebagai Ketua Perkhidmatan Gastroentrologi dan Hepatologi dan menjadi pengerusi pentauliahan bidang kepakaran tersebut dari 2013 sehingga 2021.

“Saya yakin dengan pengalaman, pengetahuan dan kepakaran serta kredibilitinya mampu memberikan yang terbaik dan menjadi rakan pasukan bersama saya dalam memastikan matlamat dan agenda reformasi kesihatan negara dilaksanakan secara menyeluruh,” kata Dr Zaliha.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.