nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

BN terus pertahan Kerajaan Perpaduan, bersiap hadapi PRN

28 APRIL: Mesyuarat Dewan Tertinggi Barisan Nasional (BN) malam ini setuju sebulat suara terus mempertahankan Kerajaan Perpaduan.

Setiausaha Agung BN, Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir berkata, dalam masa yang sama, BN akan terus komited bersama-sama membangunkan agenda rakyat.

Katanya, dalam mesyuarat itu, BN juga membincangkan secara mendalam persiapan parti menghadapi Pilihan Raya Negeri (PRN) di enam negeri, iaitu Kedah, Pulau Pinang, Kelantan, Terengganu, Selangor dan Negeri Sembilan.

“Perbincangan juga membabitkan model kerjasama di antara BN bersama parti dalam Kerajaan Perpaduan,” katanya dalam kenyataan, malam tadi.

Zambry turut memaklumkan presiden parti komponen BN merakamkan ucapan tahniah kepada Pengerusi BN, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi selaku Presiden UMNO dan Timbalan Pengerusi BN, Datuk Seri Mohamad Hasan selaku Timbalan Presiden UMNO yang menang tanpa bertanding dalam pemilihan UMNO sesi 2023-2026.

“Turut dirakamkan tahniah kepada seluruh kepimpinan Majlis Tertinggi serta kepimpinan UMNO setiap peringkat atas kemenangan pada pemilihan itu,” katanya.

Dalam mesyuarat yang sama, Dewan Tertinggi BN melantik Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Johari Abd Ghani sebagai Bendahari Agung BN.

Turut diumumkan pelantikan pengganti wakil UMNO dan Parti Bersatu Rakyat Sabah (PBRS) ke Dewan Tertinggi BN iaitu dua Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail dan Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin manakala wakil PBRS diwakili Ketua Penerangannya, Datuk Dreddy Sua.

Sementara itu, Ketua Pemuda UMNO, Dr Muhamad Akmal bin Saleh dilantik sebagai wakil Pergerakan Pemuda BN.
Ketua Puteri UMNO yang baharu, Datuk Nurul Amal Mohd Fauzi juga dilantik wakil Pergerakan Puteri BN.

Dewan Tertinggi BN juga setuju dengan pelantikan Pengerusi Jawatankuasa Penyelaras Negeri berdasarkan fasal 23(A) Perlembagaan BN dan pelantikan Pengerusi Jawatankuasa Penyelaras Bahagian, ekoran pemilihan UMNO 2023-2026.
Zambry berkata BN bersetuju menyertai Konvensyen Nasional Kerajaan Perpaduan pada 14 Mei ini, di Pusat Dagangan Dunia Kuala Lumpur (WTC-KL).
“BN turut menyeru semua pemimpin dari pelbagai lapisan masyarakat terus menjaga perpaduan dan keharmonian agar kestabilan politik dapat dijamin,” katanya

Get real time updates directly on you device, subscribe now.