nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pelepasan subsidi elektrik golongan T20 diumum dalam tempoh terdekat

23 MEI: Pelarasan tarif elektrik di Semenanjung, menerusi mekanisme Pelepasan Kos Tidak Seimbang (ICPT) bagi tempoh 1 Julai hingga 31 Disember, kepada golongan berpendapatan tinggi atau T20, akan diumum dalam masa terdekat.

Menteri Sumber Asli, Alam Sekitar dan Perubahan Iklim, Nik Nazmi Nik Ahmad, berkata ketika ini, perkara itu masih belum dibincangkan dan dibawa kepada mesyuarat Kabinet.

“Ia ada beberapa perkara, tunggu sidang media (nanti) tetapi secara prinsipnya, harga pasaran arang batu dan gas sudah stabil berbanding tahun lalu.

“Sebelum ini, kita sudah lama kekang dengan harga yang sangat rendah, peningkatan agak drastik ICPT setiap enam bulan.

“Satu faktor yang diambil kira, tempoh kemudian bermula 1 Julai hingga hujung tahun akan diumumkan dalam masa terdekat. (Ketika itu) market place (pasaran) dan sebagainya agak stabil,” katanya pada sidang media selepas melancarkan Persidangan Hidrogen Hijau ASEAN di sini, hari ini.

Semalam, Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam sesi jawab lisan di Dewan Rakyat berkata golongan berpendapatan tinggi atau T20 tidak akan lagi menerima sebarang subsidi sama ada untuk penggunaan elektrik.

Bagi tujuan itu, Pangkalan Data Utama (PADU) iaitu sistem penyelarasan data yang dijangka siap menjelang akhir hujung tahun ini, akan menyelaras penilaian agihan subsidi kepada golongan yang layak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.