nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lebih 18,000 hadir dengar kupasan ilmu maksud MADANI

27 MEI: Majlis Ilmu MADANI Bersama Perdana Menteri di Masjid Putra di Putrajaya malam tadi dihadiri lebih 18,000 umat Islam.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim tiba di masjid itu pada jam 7.20 malam dan disambut oleh dua tokoh ulama besar dunia Islam iaitu bekas Mufti Agung Mesir Syeikh Profesor Dr Ali Juma’ah Al Azhari serta Pengasas dan Pengetua Dar Al Mustofa di Tarim, Yaman iaitu Habib Umar Bin Muhammad Bin Salim Ben Hafidz.

Majlis dimulakan dengan solat Maghrib berjemaah disusuli program bacaan maulid.

Anwar dalam ucapannya berkata, program itu memberi peluang kepada umat Islam yang hadir untuk bersama-sama mendengar kupasan penuh hikmah dan bijaksana oleh dua ulama tersohor

“Dalam mukadimah mengatakan inilah maksud negara MADANI, kembali kepada asas, menjadikan masjid sebagai pangkalan dari segi ibadah serta ilmu, dan meletakkan semua dasar pendidikan, ekonomi, dengan semangat ihsan dan berakhlak serta amanah supaya benar-benar mengangkat martabat dan darjat umat.

“Bagi rakan-rakan bukan Islam, semangat dan nilai yang dipupuk, akhlak yang ditekankan, ihsan dan rahmah itu akan menjadikan Malaysia ini negara yang berpaut pada Islam tetapi cuba menyantuni semua sebagai kaum keluarga yang boleh bersama-sama secara aman dan penuh hikmah mengangkat martabat, darjat, harakat umat dan bangsa,” katanya.

Anwar menzahirkan penghargaan kepada kedua tokoh besar dunia Islam yang sudi hadir dalam majlis ini.

“Terima kasih jua kepada seluruh hadirin dari pelbagai latarbelakang yang datang dari seluruh Malaysia dan luar negeri bagi mendengar sendiri mutiara hikmah yang disampaikan oleh kedua ulama ini,” katanya.

Majlis diteruskan dengan penyampaian tausiyah oleh Syeikh Dr Ali Juma’ah dan Habib Umar.

Dr. Ali Juma’ah telah menyampaikan tausiah bertajuk “Nilai Ta’aruf Dalam Masyarakat Madani” dan Habib Umar pula menyentuh tema “Ilmu Dan Akhlak Dalam Pembinaan Masyarakat Madani

Selesai penyampaian tausiyah, Perdana Menteri bersalaman dengan para jemaah sebelum meninggalkan majlis pada 9.30 malam.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.