nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pasukan Petugas Khas selesai isu air di Kelantan, Sabah

1 JUN: Kerajaan menubuhkan satu pasukan petugas khas bagi mencari penyelesaian isu air di Kelantan dan Sabah.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata pasukan yang dianggotai Kementerian Kewangan (MoF), Kementerian Sumber Asli, Alam Sekitar dan Perubahan Iklim (NRECC) serta kerajaan negeri itu berperanan menyediakan strategi segera bagi menangani isu air di kedua-dua negeri berkenaan.

“Tanggungjawab kita adalah pastikan rakyat peroleh kemudahan air bersih sesegera mungkin,” katanya kepada pemberita selepas majlis penyerahan kunci Perumahan Penjawat Awam Malaysia MADANI Dalur di Putajaya, hari ini.

Menurutnya, penubuhan itu dipersetujui dalam mesyuarat khas yang diadakan bersama-sama Menteri Besar Kelantan, Datuk Ahmad Yakob dan Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Hajiji Nor di Perdana Putra di Putrajaya, hari ini.

Anwar yang juga Menteri Kewangan berkata mesyuarat khas itu turut membincangkan soal tindakan segera yang perlu diambil melibatkan masalah bekalan air yang tidak sampai dan bekalan air tidak bersih.

“(Masalah air ini) perlu langkah awal dan kita akan sediakan sedikit dana…projek ini memerlukan projek besar jangka panjang dan sederhana,” katanya.

Anwar sebelum ini berkata Kerajaan Persekutuan akan cuba menangani masalah air di Kelantan dan Sabah meskipun usaha itu melibatkan belanja yang besar.

Anwar menegaskan bahawa kerajaan negeri perlu bekerjasama dengan kerajaan Persekutuan dan menerima keputusan yang dibuat kerajaan negeri dan Persekutuan.

“Tidak boleh bekerja secara silo, kita memerlukan dana yang besar dan mesti pastikan kita dapat melakukan dan menyelesaikannya,” katanya.

Ketika ditanya antara perkara lain yang dibangkitkan semasa mesyuarat khas itu, Anwar berkata Sabah ada membangkitkan isu keperluan pinjaman mudah untuk satu projek empangan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.