nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PH tidak akan setuju Najib diberi pengampunan

13 SEPT : Pakatan Harapan (PH) tidak akan bersetuju dengan pengampunan untuk bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

Timbalan Presiden PKR, Rafizi Ramli berkata perkara itu akan dibincangkan dalam Kabinet namun beliau yakin PH tidak akan bersetuju.

“Kami akan bincang dalam kerajaan perpaduan dan kami akan bincangkannya dalam Kabinet.

“Tetapi saya fikir PH tidak akan bersetuju dengannya,” katanya dalam program BFM “The Breakfast Grille”.

Beliau berkata demikian ketika mengulas soal kemungkinan PH akan bersetuju untuk memberi pengampunan kepada bekas Presiden UMNO itu.

Najib sedang menjalani hukuman penjara 12 tahun selain denda RM210 juta selepas disabitkan bersalah pada Julai 2020 atas tuduhan salah guna kuasa, pengubahan wang dan pecah amanah membabitkan RM42 juta dana SRC International.

Bekas Ahli Parlimen Pekan itu mula menjalani hukuman penjara pada 23 Ogos 2022 selepas Mahkamah Rayuan menolak rayuannya dan Mahkamah Persekutuan mengekalkan sabitan dan hukuman asal.

April lalu, Setiausaha Agung UMNO, Datuk Asyraf Wajdi Dusuki berkata UMNO memohon Yang di-Pertuan Agong mempertimbangkan pengampunan diraja kepada Najib mengikut Perkara 42(1) Perlembagaan Persekutuan.

Namun, pemimpin PH seperti Ahli Parlimen PKR, Hassan Karim; veteran DAP, Lim Kit Siang dan Pengarah Komunikasi Amanah, Khalid Samad membantah perkara itu.

Sementara Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim dilaporkan berkata walaupun beliau sebahagian daripada Lembaga Pengampunan yang akan menyemak permohonan Najib, tiada konflik kepentingan kerana keputusan muktamad terletak pada perkenan Yang di-Pertuan Agong.

*Foto : Facebook Rafizi Ramli

Get real time updates directly on you device, subscribe now.