nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Suhaizan, Nik Abduh angkat sumpah di Parlimen

19 SEPT : Ahli Parlimen Pulai yang baharu, Suhaizan Kaiat mengangkat sumpah jawatan di Dewan Rakyat, pagi ini.

Beliau mengangkat sumpah di hadapan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Tan Sri Johari Abdul.

Dalam ucapannya selepas majlis itu, Johari menasihatkan Suhaizan dan semua ahli Parlimen yang dipilih rakyat agar menjadikan Dewan Rakyat sebagai platform perdebatan yang bebas.

“Saya yakin ahli Parlimen akan melaksanakan tugas sebagai wakil rakyat dengan terhormat seperti yang dituntut oleh institusi ini,” katanya.

Suhaizat dipilih sebagai wakil rakyat baharu pada pilihan raya kecil (PRK) 9 September lalu sekali gus menyaksikan Pakatan Harapan (PH) berjaya mempertahankan kerusi tersebut.

PRK tersebut merupakan percubaan kali ketujuh bekas Yang Dipertua Dewan Undangan Negeri (DUN) Johor itu dalam pilihan raya.

Beliau memperoleh 48,283 undi dengan majoriti 18,641 menewaskan pencabar terdekatnya, Zulkifli Jaafar daripada Perikatan Nasional (PN) yang mendapat 29,642 undi.

PRK itu diadakan susulan kematian penyandangnya yang juga Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara Hidup, Datuk Seri Salahuddin Ayub, 23 Julai lalu.

Sementara itu, bekas Ahli Parlimen Bachok, Nik Mohamad Abduh Nik Abdul Aziz mengangkat sumpah jawatan sebagai Ahli Dewan Negara di hadapan Yang Dipertua Dewan Negara, Tan Sri Dr Wan Junaidi Tuanku Jaafar.

Pelantikan Nik Mohamad Abduh bagi tempoh 8 Julai 2023 hingga 7 Julai 2026 itu adalah atas pemilihan Ahli Dewan Undangan Negeri Kelantan.

Nik Mohamad Abduh mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara, hari ini.

Wan Junaidi mengucapkan tahniah atas pelantikan Nik Mohamad Abduh sebagai senator dan percaya beliau dapat menyumbang untuk menaikkan lagi kualiti perbahasan dan menimbang sebarang usul yang dibawa dalam Dewan Negara.

“Saya menyarankan Ahli-Ahli Yang Berhormat Dewan Negara agar lebih proaktif dan kreatif dalam memastikan pendapat intelektual mereka turut disampaikan kepada rakyat melalui media utama dan juga dalam media sosial.

“Adalah penting untuk rakyat secara amnya mengetahui bahawa pendapat dan input-input yang produktif dan kreatif daripada Ahli-Ahli Yang Berhormat Dewan Negara memainkan peranan yang penting dalam membahas dan menimbang usul yang dibawa daripada Dewan Rakyat,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.