nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Thaksin dijangka bebas hujung Februari

19 SEPT : Bekas Perdana Menteri Thailand, Thaksin Shinawatra dijangka dibebaskan secara parol seawal penghujung Februari depan selepas hukuman penjara lapan tahun ke atasnya dikurangkan kepada setahun, kata seorang pegawai kanan pemulihan hari ini.

Thaksin pulang ke Thailand selepas hidup dalam buangan selama 15 tahun akibat digulingkan tentera pada 2006.

Ketika di luar negara, Thaksin didapati bersalah tanpa kehadirannya dalam tiga kes membabitkan penyalahgunaan kuasa, konflik kepentingan dan penyelewengan.

Kepulangannya ke Thailand serentak dengan kemunculan sekutunya, Srettha Thavisin sebagai perdana menteri baharu negara itu berikutan ketidaktentuan selama berbulan-bulan susulan pilihan raya pada Mei yang mengakibatkan kekalahan bagi parti pemerintah pro-tentera.

Parti yang sealiran dengan Thaksin telah memenangi setiap pilihan raya sejak 2001 sehingga pemilihan tahun ini dengan kemenangan Pheu Thai, parti yang disokong oleh keluarganya, berada di tempat kedua.

Terdapat spekulasi Thaksin mencapai beberapa perjanjian dengan musuh lamanya selepas parti pro-tentera memberi sokongan kepada calon Pheu Thai, Srettha untuk membentuk kerajaan baharu.

Bagaimanapun, Thaksin dan Srettha menafikan perkara berkenaan.

Pada malam pertamanya di Thailand, Thaksin telah dipindahkan ke hospital polis kerana mengalami sakit dada dan tekanan darah tinggi.

Beberapa hari kemudian, Raja Maha Vajiralongkorn meringankan hukuman lapan tahun ke atasnya kepada satu tahun tetapi dia boleh dibebaskan lebih awal.

“Selepas menjalani hukuman selama enam bulan, Thaksin layak mendapat parol bagi banduan yang berumur lebih daripada 70 tahun atau mereka yang sakit,” kata Timbalan Ketua Pengarah Jabatan Pemulihan, Sitthi Sutivong, kepada Reuters.

Tambahnya, Jabatan Pemulihan membuat penilaian bagi setiap kes dan tiada proses petisyen untuk parol dalam kes ini.

Jelasnya, rawatan bekas perdana menteri itu di hospital adalah mengikut budi bicara profesional perubatan dan tidak mempunyai had masa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.