nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Stok beras putih tempatan stabil

1 OKT : Stok beras putih tempatan di pasaran kembali stabil pada minggu ini berbanding minggu lalu.

Menjelaskan perkara itu,Timbalan Menteri Pertanian dan Keterjaminan Makanan, Chan Foong Hin berkata, keadaan positif itu berikutan kurangnya pembelian panik oleh pengguna dan peniaga.

“Saya mendapati di pusat operasi Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) telah mengedarkan sebanyak 400 tan metrik sebulan beras tempatan dan tambahan 1,100 tan metrik lagi bagi agihan melalui semua jaringan FAMA bagi menampung keperluan,” katanya.

Foong Hin berkata demikian kepada pemberita selepas merasmikan Sambutan Hari Rabies Sedunia 2023 di ibu negara, hari ini.

Ditanya mengenai kemungkinan ‘tangan ghaib’ yang mengambil kesempatan dalam isu kekurangan beras putih tempatan, beliau menegaskan isu berkenaan tidak perlu dipolitikkan, sekaligus menjelaskan
tiada sebarang kesalahan dan penyelewengan berlaku.

Perkara itu adalah berdasarkan ratusan operasi bersama Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara Hidup (KPDN) yang dijalankan sebelum ini.

“Kita sepatutnya mencurahkan tenaga untuk isu yang lebih spesifik seperti isu logistik, pengagihan dan stok beras tempatan yang lebih efisien dan efektif,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.