nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan Perpaduan mampu hadapi cabaran ekonomi 2024

6 DIS : Kerajaan Perpaduan dilihat sudah cukup kuat untuk mendepani cabaran ekonomi pada tahun 2024.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata pertumbuhan ekonomi negara dibuktikan menerusi peningkatan kemasukan pelaburan asing dengan nilai yang lebih tinggi berbanding dengan tahun-tahun sebelum ini.

Selain itu, beliau yang juga Menteri Kewangan berkata kestabilan politik negara ini juga turut meyakinkan pelabur luar untuk bekerjasama dengan Malaysia

“Seperti mana kita saksikan dalam kunjungan kita ke luar negara, mereka (pelabur) mahu yang pertama, kerajaan yang stabil.

“Berberapa bulan awal, ada yang terus bicara tentang politik tebuk atap tetapi sekarang ia sudah berlalu. Umum mengetahui kerajaan ketika ini lebih kuat.

“Bila kerajaan sudah kuat, apa yang kita perlu lakukan? Pastinya tumpu pertumbuhan ekonomi, mutu pendidikan, kemudahan kesihatan yang lebih baik dan tentunya isu sosio-ekonomi dalam menoktahkan kemiskinan.

“Alhamdulillah, kemiskinan tegar di Malaysia juga selesai,” katanya ketika sesi wawancara khas Setahun Bersama Kerajaan MADANI: Tiwikrama Perdana Menteri, hari ini

Mengulas mengenai kebajikan rakyat Malaysia, Anwar menyifatkan rakyat di negara ini masih belum merasakan keselesaan yang sepatutnya mereka nikmati.

Sehubungan itu, beliau berkata Kerajaan Perpaduan kini menjadikan peningkatan taraf hidup rakyat sebagai fokus utama dengan menyediakan pelbagai bantuan tunai untuk menampus kos perbelanjaan mereka.

“Rakyat masih belum merasakan keselesaan yang sepatutnya, itu yang kita cuba suntikkan melalui STR (Sumbangan Tunai Rahmah).

“Ini satu yang agak lain dan unik yang mula kita lakukan dan akan saya tingkatkan. Sebab apa? sebab ada penyasaran subsidi. Maknanya kadar elektrik, minyak jadi bagaimana kita boleh kurangkan beban rakyat.

“Bagi saya cabarannya ialah bagaimana jaminan bukan keselesaan kepada menteri dan pimpinan, tetapi keselesaan yang dirasakan oleh rakyat dan golongan pekerja, petani, nelayan dan pekebun,” katanya. OLEH : AISYAH BADRUL

Get real time updates directly on you device, subscribe now.