nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sekolah, tadika di China diarah buat pemeriksaan kesihatan harian

5 DIS : Semua sekolah dan tadika di China diarah menjalankan pemeriksaan kesihatan harian di tengah-tengah lonjakan penyakit pernafasan bermusim dalam kalangan kanak-kanak, lapor Sputnik.

Kementerian Pendidikan China mengumumkan perkara itu susulan arahan Suruhanjaya Kesihatan Kebangsaan (NHC) China semalam berkait penambahbaikan kemudahan perubatan dan menambah jam kerja jika perlu berikutan peningkatan penyakit tersebut.

“Adalah perlu untuk mengukuhkan penciptaan sistem pemantauan epidemiologi, memberi tumpuan kepada penubuhan sistem peperiksaan fizikal pagi dan petang di sekolah rendah dan menengah serta di tadika dan untuk memperkenalkan sistem pelaporan mengenai situasi epidemiologi serta sistem untuk mendaftar ketidakhadiran kerana sakit,” kata kementerian itu.

Pentadbir sekolah juga dinasihatkan untuk bekerjasama dan berunding dengan pihak berkuasa kesihatan tempatan.

Guru disyorkan untuk mengajar anak murid yang tidak boleh datang ke sekolah secara dalam talian.

Pada pertengahan Oktober, NHC melaporkan peningkatan dalam penyakit pernafasan di negara itu.

Pihak berkuasa mengaitkan lonjakan itu dengan penarikan sekatan Covid-19 dan penyebaran patogen lain.

Pada akhir November, media melaporkan kes radang paru-paru yang tidak didiagnosis dalam kalangan kanak-kanak di utara China.

Minggu lalu, badan pemerhati pengguna Rusia, Rospotrebnadzor berkata berlaku peningkatan kes radang paru-paru di China terutamanya dalam kalangan kanak-kanak di Beijing dan wilayah Liaoning serta influenza.

Punca utama radang paru-paru ialah bakteria mycoplasma yang memuncak setiap tiga hingga tujuh tahun, kata pemerhati itu.

Jurucakap Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), Margaret Harris berkata wabak mycoplasma pneumonia adalah perkara biasa di China semasa musim sejuk dan penyakit itu tidak dianggap mempunyai potensi wabak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.