nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Malaysia kini dipandang tinggi negara luar : PM

6 DIS : Malaysia dipandang tinggi oleh negara luar khususnya dalam aspek politik stabil selepas siri lawatan Perdana Menteri ke luar negara yang menghasilkan kejayaan yang tinggi, baru-baru ini.

Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, senario ini memperlihat profil Malaysia jauh lebih tinggi kini sekali gus memberi keyakinan kepada pelabur untuk melabur di negara ini.

Jelas Anwar, dalam tempoh ini, Malaysia tidak pernah dilihat seakrab ini dengan negara seperti Emiriah Arab Bersatu (UAE), Turkiye, Arab Saudi, China, Australia, dan Amerika Syarikat (AS).

“Pertemuan dan lawatan ini, walaupun saya fikir untuk beberapa bulan ini kurangkan sedikit tetapi hasilnya sangat tinggi. Profil Malaysia jauh lebih tinggi sekarang.

“Orang kaitkan soal Anwar, tetapi ini soal politik yang stabil dan pasukan yang bekerja. Pasukan komited membawa mesej sama iaitu politik stabil, dasar MADANI dan memberi keyakinan kepada pelabur.

“Dengan AS contohnya. Walaupun saya keras sekali, saya tiada pilihan menyuarakan bagi pihak rakyat di depan Presiden, Joe Biden dan Setiausaha Negara, Antony Blinken. Saya suarakan dengan tegas tapi dalam masa sama pelabur AS hadir dan memberikan komitmen besar. Jadi, ini suatu kemenangan bagi Malaysia,” katanya.

Beliau berkata demikian melalui Wawancara Khas Setahun bersama Kerajaan Madani: Tiwikrama Perdana Menteri, malam tadi.

Anwar yang juga Menteri Kewangan berkata walaupun beliau memikirkan untuk mengurangkan lawatan ke luar negara dalam tempoh beberapa bulan ini, namun tindakan ini dilakukan bukan soal dirinya tetapi demi negara dan politik stabil.

Dalam pada itu, Anwar berkata sekarang merupakan waktu untuk memberi fokus kepada pembangunan negara selain mengelakkan daripada unsur negatif dengan sebarang ‘perlawanan’ politik.

Tegasnya, perlawanan sebenar perlu dibawa ke pilihan raya umum (PRU) akan datang.

Pada masa sama, beliau yakin dengan keupayaan Malaysia khususnya dalam aspek ekonomi mampu ditingkatkan lebih hebat di rantau ini.

“Selain itu, jumlah kehadiran pelancong juga mendadak meningkat bagi bulan Oktober hingga Disember. Semua ini memberi pulangan hasil yang baik pada kita tetapi soal keselamatan dan penguatkuasaan tetap diberi keutamaan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.