nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Flu, Covid-19 meningkat di AS

6 DIS : Jangkitan flu dan Covid-19 di Amerika Syarikat (AS) mencatatkan peningkatan seluruh negara.
Bilangan psakit positif Covid-19 dan dimasukkan ke hospital dengan simptom yang teruk juga semakin meningkat.

Difahamkan penyakit berkaitan pernafasan terutama dalam kalangan kanak-kanak juga meningkat.
Kira-kira 10 peratus ujian Covid-19 yang dilaporkan kepada Pusat Kawalan dan Pencegahan Penyakit Amerika Syarikat (CDC) adalah positif pada minggu terbaru yang berakhir pada 25 November, mengikut data CDC, lapor Xinhua.

Malah pesakit yang masuk ke jabatan kecemasan dan didiagnosis positif Covid-19 meningkat lebih daripada 10 peratus dalam minggu terkini berbanding minggu sebelumnya.

Sementara kemasukan ke hospital akibat Covid hampir mencecah 20,000 orang untuk minggu yang berakhir pada 25 November, menurut data CDC.

Covid-19 terus merekodkan kemasukan ke hospital dan kematian bagi penyakit berkaitan pernafasan dengan kira-kira 15,000 dimasukkan ke hospital dan kira-kira 1,000 kematian setiap minggu, kata Pengarah CDC, Mandy Cohen.

Sementara itu, kadar flu juga semakin meningkat, dengan kadar positif sebanyak 6 peratus di seluruh negara dan 4,268 kemasukan ke hospital untuk minggu yang berakhir pada 25 November, menurut data CDC.

Menurut data CDC juga, lapan kanak-kanak dan kira-kira 1,100 orang dewasa meninggal dunia disebabkan oleh penyakit berkaitan flu sepanjang musim ini.
Aktiviti influenza bermusim terus meningkat di kebanyakan bahagian negara itu terutama di kawasan Selatan Tengah, Tenggara, Gunung dan Pantai Barat, kata CDC dalam laporan mingguan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.