nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan perlu gubal dasar untuk tarik pelabur

6 DIS : Kerajaan perlu menggubal dasar serta kebijakan yang jelas dan bersepadu bagi menarik juga mengekalkan pelabur-pelabur di negara ini.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata dasar dan inisiatif yang diwujudkan itu perlu juga selari dengan keperluan semasa dan akan datang.

“Adalah penting bagi kerajaan menggubal dasar serta kebijakan yang jelas dan bersepadu bagi menarik dan mengekalkan pelabur-pelabur di Malaysia.

“Juga perlu diterapkan pendekatan libat urus bersama-sama industri agar dasar dan inisiatif yang diwujudkan adalah selari dengan keperluan semasa dan akan datang,” katanya.

Beliau berkata demikian menerusi satu catatan di Facebook selepas menerima kunjungan hormat Persatuan Industri Semikonduktor (SIA) diketuai Naib Presiden Dasar Global SIA, Mary Thornton.

Kata Anwar, SIA telah menjadi suara semikonduktor Amerika Syarikat (AS) lebih empat dekad dan mewakili lebih daripada 99 peratus industri semikonduktor AS dari segi pendapatan dan hampir dua pertiga daripada firma cip bukan AS.

Menurutnya, dalam pertemuan itu SIA memaklumkan mengenai perancangan industri serta cadangan-cadangan dalam memperkukuh tarikan Malaysia sebagai destinasi pelaburan asing.

“Terutama pada peringkat rantaian yang bernilai tinggi,” kata Anwar.

Anwar yang juga Menteri Kewangan berkata mereka sependapat di mana ekosistem perusahaan kecil dan sederhana yang menyumbang kepada rantaian pengeluaran syarikat-syarikat utama dunia perlu sentiasa diberi penekanan dan sokongan.

Beliau turut menerangkan soal pendekatan penting kerajaan yang menggalakkan sektor swasta menerajui pusat-pusat kemahiran sebagai langkah mengatasi isu ketidaksepadanan tenaga kerja baharu dengan keperluan industri.

*Foto : Facebook Anwar Ibrahim

Get real time updates directly on you device, subscribe now.