nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM ajak rakyat jayakan kematangan politik

10 DIS : Demokrasi penyertaan dan demokrasi kebertanggungjawaban perlu diamalkan dalam Kerajaan perpaduan untuk terus memacu kemajuan negara.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata sudah sampai masanya kematangan politik tidak hanya diserahkan kepada tokoh politik sahaja dan ia perlu dibangunkan bersama barisan Kabinet, pengurusan tertinggi, penjawat awam, pihak swasta dan orang ramai.

“Saya mohon supaya pengertian penyertaan demokrasi itu lebih bermakna dalam Kerajaan MADANI kerana sudah sampai ketika kematangan politik tidak diserahkan kepada tokoh politik sahaja tetapi menyerahkannya kepada rakyat secara terus untuk menilai sendiri bedasarkan fakta bukan auta.

“Saya percaya permulaan ini adalah satu yang baik, bermakna demokrasi penyertaan dari rakyat, dari akar umbi, kesatuan sekerja,golongan pekerja, petani dan nelayan, kerana usaha kita itu tidak akan bermakna kalau tidak memberi manfaat secara langsung kepada mereka,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika menyampaikan mandat Perdana Menteri sempena Majlis Penutup Program Setahun Bersama Kerajaan MADANI di perkarangan Stadium Nasional Bukit Jalil, hari ini.

Mengulas mengenai demokrasi kebertanggungjawaban, Anwar yang juga Menteri Kewangan berkata semua pemimpin dan pengurusan tertinggi kerajaan perlu bertanggungjawab dalam memastikan setiap projek dilaksanakan dengan baik.

Mengambil contoh mengenai tanggungjawabnya, Anwar berkata beliau tetap mengambil tenggungjawab untuk hadir ke persidangan Parlimen untuk memberi penjelasan mengenai isu-isu semasa.

“Walaupun agak sukar dan kadang-kadang membebankan saya (hadir ke sesi Parlimen) tetapi ia adalah satu contoh bagaiman kebertanggungjawaban harus dilaksanakan. Bukan sahaja dalam pilihan raya atau urusan Parlimen,” katanya. OLEH : AISYAH BADRUL

*Foto : Jabatan Penerangan Malaysia

Get real time updates directly on you device, subscribe now.