nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anwar berbeza dengan 3 PM terdahulu : Zahid

10 DIS : Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim disifatkan berbeza berbanding tiga Perdana Menteri sebelumnya.

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata pandangan tersebut dilihat bedasarkan pemerhatiannya sepanjang dua kali memegang jawatan Timbalan Perdana Menteri.

Beliau yang juga Pengerusi Barisan Nasional menzahirkan keyakinan kestabilan politik sepanjang setahun pentadbiran Anwar mampu memacu pembangunan di negara ini.

“Oleh itu, kita lihat dalam tempoh empat tahun akan datang jika rakyat terus bersatu padu, insya-Allah menteri-menteri akan kerja dalam semangat sepasukan.

“Saya amat yakin kestabilan poltik di bawah kepimpinan Datuk Seri Anwar Ibrahim dapat memacu pembangunan di negara ini termasuk mewujudkan peluang pekerjaan,” katanya.

Beliau berkata demikian dalam sesi dialog Malaysia MADANI sempena majlis penutup Program Setahun Bersama Kerajaan Malaysia MADANI di pekarangan Stadium Nasional Bukit Jalil, hari ini.

Selain Anwar dan Ahmad Zahid, turut sama pada sesi dialog itu adalah Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Fadillah Yusof.

Dalam perkembangan lain, Ahmad Zahid yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah berkata kerajaan akan merombak kursus-kursus dalam aliran bukan sains agar lebih berketerampilan dari aspek kemahiran.

Jelas beliau, usaha tersebut melibatkan institusi-institusi pendidikan dan latihan teknikal dan vokasional (TVET) di bawah politeknik serta Majlis Amanah Rakyat (Mara) selain IPTA dan IPTS.

“Ia untuk memberikan peluang kerjaya kepada para pelajar dan bakal-bakal pekerja yang kita sebut sebagai guna tenaga penuh di negara kita.

“Insya-Allah rancangan keseluruhan dilakukan, komitmen Perdana Menteri berada pada tahap paling tinggi untuk melihat seluruh rakyat mempunyai pekerjaan yang baik,” katanya. OLEH : AISYAH BADRUL

*Foto : Jabatan Penerangan Malaysia

Get real time updates directly on you device, subscribe now.