nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

AS lulus RUU haram TikTok

14 MAC : Amerika Syarikat (AS) meluluskan Rang Undang-Undang (RUU) yang boleh mengharamkan TikTok di negara itu, semalam.

RUU itu diluluskan dengan undi 352-65 iaitu 15 undi dari parti Republikan selain 50 undi dari parti Demokrat yang menentang.

TikTok dimiliki firma berdaftar Kepulauan Cayman berpangkalan di Beijing, ByteDance.

Tindakan Dewan Perwakilan AS itu dikritik China yang mendakwa negara itu sengaja menindas TikTok.

Memetik laporan Agensi, RUU itu memberi masa kira-kira enam bulan kepada pemilik TikTok, ByteDance untuk menjual aset syarikat itu kepada pelabur di AS sekali gus memutuskan kaitan dengan kerajaan China atau berdepan pengharaman.

Jurucakap Kementerian Luar China, Wang Wenbin berkata hakikatnya AS tidak pernah menemui bukti TikTok mengancam keselamatan negara.

“Tingkah laku membuli seperti ini tidak boleh menang dalam persaingan yang adil dan mengganggu aktiviti perniagaan biasa syarikat.

“Ia juga merosakkan keyakinan pelabur antarabangsa dalam persekitaran pelaburan dan merosakkan aturan ekonomi serta perdagangan antarabangsa yang normal. 

“Akhirnya, ini pasti akan kembali ‘menggigit AS’ sendiri,” katanya.

China hanya membenarkan aplikasi Douyin untuk rakyatnya dengan penapisan dan pemantauan kerajaan di mana semua platform lain diharamkan.

Terdahulu, TikTok mengajak pengguna di AS menggesa wakil rakyat masing-masing menghalang kerajaan daripada melucutkan ‘170 juta rakyat AS hak Perlembagaan mereka untuk bebas bersuara’.

Ketua Pegawai Eksekutif TikTok, Shou Zi pada Rabu berkata sekiranya pengharaman aplikasi itu dilaksanakan di AS, penghasil kandungan dan perniagaan kecil akan kerugian berbilion dolar selain mengancam kerjaya lebih 300,000 penduduk AS.

Pada masa sama, aplikasi itu menafikan mempunyai sebarang kaitan dengan kerajaan China.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.