nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Israel bedil bantuan Ops Ihsan Malaysia di Gaza

15 MAC : Bantuan kemanusiaan dari Malaysia, Ops Ihsan yang sedang diagih di kem pelarian Al-Nuseirat di Gaza menjadi sasaran serangan udara terbaharu rejim zionis.

Pegawai kesihatan Palestin dilaporkan berkata, serangan itu berlaku ketika petugas ingin memulakan proses pengagihan makanan.

Memetik laporan Agensi, sekurang–kurangnya tujuh rakyat Palestin terkorban dalam serangan itu.

Sementara Pengerusi Sekretariat Induk Ops Ihsan, Jismi Johari dalam satu kenyataan hari ini mengutuk dan mengecam serangan itu.

“Sekretariat Induk Ops Ihsan dengan tegas mengutuk dan mengecam sekerasnya tindakan tidak berperikemanusiaan ini di saat rakyat Palestin sedang berusaha mendapatkan keperluan makanan demi kelangsungan hidup,” katanya.

Terbaharu, Ops Ihsan menghantar 33,000 pek makanan ke Semenanjung Gaza yang dijangka dapat memanfaatkan lebih 130,000 rakyat Palestin yang terjejas dalam konflik di wilayah itu.

Ops Ihsan adalah inisiatif yang dilancarkan Kementerian Luar bersama 45 pertubuhan bukan kerajaan (NGO) antaranya Global Peace Mission Malaysia, Mercy Malaysia, BeVital, MyAqsa Defenders, Angkatan Belia Islam Malaysia (ABIM), Aman Palestin, Persatuan Wadah Pencerdasan Umat Malaysia (WADAH), Cinta Gaza Malaysia dan juga Malaysian Relief Agency (MRA).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.