nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bekas menteri pengangkutan Singapura didakwa lagi

25 MAC : Bekas Menteri Pengangkutan Singapura, S. Iswaran sekali lagi didakwa di mahkamah pada Isnin dengan lapan pertuduhan tambahan kerana memperoleh barangan berharga sebagai penjawat awam.

Biro Siasatan Amalan Rasuah (CPIB) berkata Iswaran, 61, didakwa memperoleh hadiah itu dengan nilai keseluruhan kira-kira S$18,956.94 daripada Lum Kok Seng yang diketahuinya berkaitan transaksi perniagaan yang mempunyai kaitan dengan fungsi rasminya sebagai Menteri Pengangkutan.

Kesemua kesalahan itu didakwa dilakukan antara November 2021 hingga November 2022 dan boleh dihukum di bawah Seksyen 165 Kanun Keseksaan,” katanya dalam kenyataan pada Isnin, lapor Bernama.

Menurut laporan Straits Times (ST), Iswaran mengaku tidak bersalah ketika disoal Hakim Daerah Brenda Tan.

Mengikut kertas pertuduhan, barangan itu termasuk botol wiski, kayu golf dan sebuah basikal Brompton, menurut laporan itu.

Iswaran sebelum ini didakwa pada 18 Januari dengan 27 pertuduhan bagi kesalahan di bawah Akta Pencegahan Rasuah dan Kanun Keseksaan.

Mana-mana individu yang disabitkan kesalahan mengikut Seksyen 165 Kanun Keseksaan boleh didenda, dihukum penjara sehingga dua tahun, atau kedua-duanya sekali.

*Foto: CNA

Get real time updates directly on you device, subscribe now.