nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penjawat awam terima duit raya RM500 Jumaat ini

1 APR : Penjawat awam bakal menerima bonus Aidilfitri sebanyak RM500, Jumaat ini.

Mengumumkan perkara itu, Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata Bantuan Khas Kewangan (BKK) Aidilfitri diberi kepada penjawat awam Gred 56 ke bawah.

Selain itu, kerajaan juga menyalurkan BKK Aidilfitri kepada semua pesara kerajaan termasuk veteran berpencen serta tidak berpencen.

“Jadi hari ini, bersamaan 21 Ramadan 1445, saya umumkan, kerajaan bersetuju menyalurkan Bantuan Khas Kewangan (BKK) Aidilfitri sebanyak RM500 kepada semua penjawat awam Gred 56 ke bawah termasuk lantikan kontrak.

“Sebanyak RM250 BKK Aidilfitri kepada semua pesara kerajaan termasuk veteran berpencen dan tidak berpencen, insya-Allah saya sudah maklumkan kepada Perbendaharaan supaya BKK Aidilfitri disalurkan mulai Jumaat ini, 5 April 2024,” katanya.

Beliau berkata demikian pada Majlis Perhimpunan Bulanan Bersama Warga Jabatan Perdana Menteri (JPM) di PUSPANITAPURI, hari ini.

Pada 15 Mac lalu di Ipoh, Presiden CUEPACS, Datuk Adnan Mat mengulang gesaan agar kerajaan memberi bantuan kewangan khas sempena Aidilfitri kepada penjawat awam dan pesara.

Dalam ucapan sama, Anwar berkata beliau memahami kesukaran dihadapi penjawat awam hari ini meski sudah menerima bayaran insentif awal sebanyak RM2,000, sebelum ini.

“Jadi apabila jumpa penjawat awam, ada penjawat awam yang cakap kita faham Datuk Seri, tapi ada yang juga cakap dah habis belanja Datuk Seri.

“Perdana Menteri pun tak ambil gaji lagi, tapi masalahnya benar, persekolahan, kos sara hidup meningkat sedikit, jadi saya minta saudara doalah supaya politiknya stabil, dasar ekonomi jelas, pelaburan jelas, pelaburan asing bertambah,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.