nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPT nafi cadang buka UiTM kepada bukan Bumiputera

15 MEI : Tiada sebarang perbincangan di peringkat kementerian mahu pun Kabinet berkait cadangan membuka Universiti Teknologi MARA (UiTM) kepada pelajar bukan Bumiputera seperti yang tular.

Menteri Pendidikan Tinggi, Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir berkata perkara itu cuba dijadikan polemik oleh pihak tertentu.

“Isu ini ternyata sengaja dijadikan polemik dan dimainkan oleh pihak tertentu yang cuba menganggu-gugat polisi serta objektif asal penubuhan UiTM sekali gus menimbulkan kecelaruan dan perbalahan pelbagai pihak, ” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Tegasnya, Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) berpegang teguh kepada Fasal 1A Akta 173 (Akta Universiti Teknologi MARA (UiTM) yang mana UiTM ditubuhkan menurut dan mengikut peruntukan Perkara 153 Perlembagaan Persekutuan

“Merujuk kepada isu membuka kemasukan kepada pelajar bukan Bumiputera di UiTM, saya ingin memaklumkan sekali lagi dengan tegasnya bahawa isu ini tidak dibincang dalam mana-mana mesyuarat di peringkat KPT mahupun peringkat Kabinet.

“Seperti kenyataan saya pada 2 Mei yang lalu, KPT sememangnya tidak pernah membincang atau membenarkan UiTM dibuka kepada pelajar bukan Bumiputera sepertimana yang telah dimainkan pada hari ini,” katanya.

Sebelum ini tular kononnya wujud cadangan tersebut hingga mencetuskan perdebatan di media sosial.

Malah terdapat gerakan yang mahu membantah cadangan tersebut melalui protes memakai pakaian berwarna hitam.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.