nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan tidak campur proses kehakiman, tugas agensi penguat kuasa

21 MEI : Kerajaan bertegas tidak akan mencampuri proses kehakiman dan menyerahkan sepenuhnya kepada agensi penguat kuasa melaksanakan tugas dalam membanteras rasuah dan ketirisan hasil negara.

Selain itu kata Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar peranan Jabatan Audit Negara juga perlu diperkasa supaya tatakelola dalam perkhidmatan awam dapat ditambah baik.

“Kita merasa perlu untuk memberi ruang kepada semua agensi, selain Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Jabatan Audit juta perlu ditambah baik.

“Hal ini kita tekankan untuk mendapat dukungan dan bertindak dengan begitu tegas dan baik serta menjalin perkhidmatan awam yang lebih teratur, bersih dari rasuah, kelembapan serta kemalasan.

“Mungkin ada yang memandang remeh dan anggap ini sebagai cakap politik. Tetapi akibatnya besar sekali yang mungkin tidak ramai sedari bahawa kesannya berantai dan menjalar hingga ke bawah,” katanya.

Beliau berkata demikian dalam Perutusan Negara yang disiarkan secara langsung di semua saluran media tempatan, malam ini.

Menurut Anwar, usaha membanteras rasuah dapat diatasi jika bertindak secara konsisten.

“Yakinlah dan insya-Allah kita dapat banteras sekiranya kita bertindak secara konsisten, berani dan tegas (melawan rasuah) dari peringkat tertinggi (sehinggalah) serendah rendahnya.

“Kita semua harus memahami bahawa jalur hukum serta proses mahkamah itu perlu bebas dan mengambil masa. Ini hendaklah dihormati oleh semua pihak,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.