nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sudah masa gubal semula hukuman pemandu mabuk

3 MEI: Kerajaan akan menggubal undang-undang berkaitan pemandu mabuk bagi memastikan individu yang melakukan kesalahan itu dijatuhkan hukuman lebih berat.

Ini kerana undang-undang berkaitan pemandu mabuk sedia ada sudah berusia 15 tahun selepas pindaan terakhir pada tahun 2005.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainuddin, berkata pihaknya akan berbincang dengan Kementerian Pengangkutan bagi menggubal kembali undang-undang tersebut.

Katanya, sudah masa ia dilihat dan dikaji semula bagi menyesuaikannya dengan keadaan semasa.

“Kita akan bincang dengan Kementerian Pengangkutan dari segi undang-undang tersebut yang diguna sejak 2005 dan sudah berusia 15 tahun.

“Kali ini kita hendak supaya undang-undang ini diperhebat lagi supaya pemandu mabuk boleh dikenakan tindakan denda atau yang lebih berat sehingga individu mabuk berfikir untuk memandu,” katanya pada sidang media di Kompleks Agensi Kawalan Sempadan (AKSEM) di Padang Besar, hari ini.

Undang-undang ketika ini menetapkan individu yang didapati memandu dalam pengaruh alkohol akan didakwa mengikut Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987 kerana memandu dalam keadaan berbahaya dihukum  penjara maksimum 10 tahun serta denda tidak lebih RM20,000.

Sementara itu, Hamzah merakamkan ucapan takziah kepada keluarga Allahyarham Koperal Safwan Muhammad Ismail, yang maut akibat dirempuh pemandu kenderaan pacuan empat roda (4WD) dipercayai mabuk di Lebuhraya Kajang-Seremban (LEKAS) kira-kira jam 3 pagi tadi.

Sambil menyatakan kesedihan, Hamzah berkata kejadian itu tidak berlaku sekiranya pemandu itu tidak keluar ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dikuatkuasa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.