nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ahli Parlimen UMNO, PAS sepakat sokong Muhyiddin

15 MEI: Semua Ahli Parlimen UMNO dan PAS akan memberikan sokongan penuh kepada Tan Sri Muhyiddin Yassin untuk kekal mentadbir negara sebagai Perdana Menteri.

Dalam satu kenyataan bersama, Setiausaha Agung UMNO, Tan Sri Annuar Musa, dan Setiausaha Agung PAS, Datuk Takiyuddin Hassan, menjelaskan sokongan itu selaras keputusan mesyuarat Muafakat Nasional pada Khamis.

Katanya, keputusan itu dicapai secara sepakat oleh Muafakat Nasional dalam mesyuarat membabitkan pucuk pimpinan yang dihadiri Presiden, Timbalan Presiden, Naib Presiden dan Setiausaha Agung kedua-dua parti.

“Muafakat Nasional sepakat memberi sokongan tidak berbelah bahagi kepada pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

“Selari dengan keputusan itu, semua Ahli Parlimen UMNO dan PAS memberi sokongan penuh kepada Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai Perdana Menteri Malaysia,” menurut kenyataan itu.

Isu sokongan kepada Muhyiddin sebagai Perdana Menteri kembali diperkatakan selepas Speaker Dewan Rakyat, Tan Sri Mohamad Ariff Md Yusof, memaklumkan menerima usul undi tidak percaya terhadap Ahli Parlimen Pagoh itu, Jumaat lalu.

UMNO dan komponen BN mempunyai seramai 43 Ahli Parlimen manakala PAS pula 18 orang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.