nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Noor Hisham nasihat ‘perintah berkurung’ di rumah pada Aidilfitri

15 MEI: Kementerian Kesihatan (KKM) menasihati rakyat supaya melaksanakan ‘perintah berkurung’ di rumah sendiri pada sambutan Aidilfitri ini.

Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah mengaku cara sambutan perayaan seumpama itu tidak pernah berlaku, namun ia sekurang-kurangnya dapat melindungi ahli keluarga dan masyarakat daripada jangkitan Covid-19.

“Kita boleh melaksanakan ‘perintah berkurung’ di rumah sendiri, contohnya bagi memastikan tiada orang luar datang ke rumah.

“Ia adalah inisiatif yang baik jika anda boleh melakukannya. Walaupun ada ahli keluarga yang datang dari zon merah, anda perlu berhati-hati dan melindungi warga emas serta orang kurang upaya (OKU),” katanya pada sidang media, hari ini.

Sementara itu, sebanyak 36 kes jangkitan baru Covid-19 dilaporkan hari ini berbanding 40 kes semalam, menjadikan jumlah mangsa seramai 6,855 orang dengan 28 adalah bukan warganegara.

Noor Hisham berkata tiada kematian dilaporkan menjadikan jumlah korban kekal 112 orang.

“Sebanyak 88 kes jangkitan pulih dan dibenarkan discaj menjadikan bilangan pesakit yang sembuh 5,439 sehingga kini.

“Sementara itu jumlah yang dirawat di unit rawatan rapi (ICU) berjumlah 14 orang. Daripada jumlah itu 5 kes memerlukan bantuan pernafasan,” katanya.

Sehingga kini sebanyak 1,304 yang masih dirawat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.