nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Muhyiddin peroleh sokongan 114 kerusi di blok kerajaan

18 MEI: Kedudukan dalam sidang Dewan Rakyat hari ini cukup jelas membuktikan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin mendapat sokongan majoriti dari ahli parlimen.

Ia kerana seramai 114 ahli parlimen duduk di blok pimpinan kerajaan, manakala selebihnya iaitu seramai 107 ahli parlimen berada di barisan pembangkang.

Daripada jumlah itu, Ahli Parlimen Sri Aman, Datuk Masir Kujat yang mewakili Parti Sarawak Bersatu turut berada di blok kerajaan.

Mengesahkan perkara itu, Ahli Parlimen Kuala Nerus yang juga Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi, Datuk Mohd Khairuddin Aman Razali memaklumkan jumlah wakil rakyat di blok kerajaan melebihi 114.

“Saya tidak ada maklumat lengkap, tapi lebih dari 114 di blok kerajaan,” katanya dipetik media.

Antara Ahli Parlimen PPBM pro Tun Dr Mahathir Mohamad yang turut berada di blok pembangkang ialah, Ahli Parlimen Jerlun, Datuk Mukhriz Mahathir, Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman, Ahli Parlimen Kubang Pasu, Amiruddin Hamzah dan Ahli Parlimen Simpang Renggam, Maszlee Malik.

Ahli Parlimen Selangau merangkap bekas Menteri Kerja Raya Baru Bian juga duduk di blok pembangkang sebagai ahli parlimen Bebas.

Perasmian sidang Dewan Rakyat sempena istiadat pembukaan Penggal Ketiga, Parlimen ke-14 hari ini hanya diadakan untuk satu hari dengan ucapan Yang di-Pertuan Agong Sultan Abdullah Sultan Ahmad Shah.

Sebelum ini Mahathir mengemukakan usul tidak percaya terhadap Muhyiddin apabila Parlimen bersidang.

Bagaimanapun usul ini tidak dibahaskan dan diundi kerana pembukaan hanya untuk ucapan Agong sahaja.

Perkara itu membawa kepada kritikan wakil pembangkang yang menyifatkan, Muhyiddin takut kerana gagal mendapat sokongan majoriti.

Namun Sultan Abdullah dalam titahnya menyeru semua pihak agar tidak mempertikai pada keputusan yang telah dibuat dan mengheret negara sekali lagi ke kancah politik yang tidak menentu.

“Ahli-ahli yang berhormat hendaklah sentiasa mempamerkan kematangan dalam berpolitik. Ini termasuklah menjiwai keluh kesah rakyat, membela nasib rakyat, berpegang kepada prinsip keadilan, membudayakan politik yang bersih, tidak menyentuh sensitiviti ugama dan bangsa mahupun kedaulatan serta kedudukan raja-raja Melayu.

“Jangan mengheret negara sekali lagi ke kancah politik yang tidak menentu ketika rakyat jelata masih berhadapan dengan pelbagai masalah dan masa depan yang sukar akibat pendamik Covid-19,” titahnya. – Oleh ASLINDA NASIR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.