nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penularan Covid-19 di depoh tahanan Imigresen meningkat

24 MEI: Penularan Covid-19 dalam kalangan bukan warganegara di depoh tahanan Imigresen (DTI) semakin meningkat.

Jumlah itu didapati mempengaruhi peningkatan bilangan pesakit Covid-19 di negara ini walaupun jumlah warganegara dijangkitan wabak itu semakin mengecil.

Sebagai contoh, daripada 60 kes baharu hari ini, 33 kes membabitkan bukan warganegara Malaysia.

Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah, berkata 27 kes membabitkan bukan warganegara merangkumi individu yang ditempatkan di DTI di Semenyih, Selangor.

“Enam kes lagi membabitkan kluster baharu di DTI dekat Sepang,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Khamis lalu, Kementerian Kesihatan (KKM) melaporkan satu kluster baharu dikesan di DTI dekat Bukit Jalil membabitkan 35 kes positif COVID-19 dan semuanya merangkumi bukan warganegara Malaysia, iaitu 17 warga Myanmar, 15 (India), dan masing-masing seorang warga Sri Lanka, Bangladesh dan Mesir.

Mengenai perkembangan harian Covid-19, Dr Noor Hisham berkata, 33 kes didapati pulih dan dibenarkan pulang, menjadikan jumlah keseluruhan kes yang bebas daripada jangkitan wabak berkenaan ialah 5,945 kes atau 82.1 peratus.

“Sehingga kini, sembilan kes positif COVID-19 sedang dirawat di unit rawatan rapi (ICU) dan empat daripadanya memerlukan bantuan pernafasan.

“Daripada maklumat terkini yang dilaporkan ke Pusat Kesiapsiagaan dan Tindakan Cepat Krisis Kebangsaan (CPRC), dimaklumkan bahawa tiada kes kematian berkaitan COVID-19 setakat ini.

“Oleh itu, jumlah kumulatif kes kematian COVID-19 di Malaysia kekal sebanyak 115 kes atau 1.59 peratus,” katanya.

Beliau berkata, dengan 60 kes baharu hari ini, ia menunjukkan peningkat berbading 48 kes sahaja semalam.

Sementara itu, beliau mengingatkan meskipun hari ini merupakan sambutan Aidilfitri dan cuti umum di Malaysia, ramai anggota barisan hadapan masih bertugas.

“Jika sebelum ini masyarakat bergantung kepada anggota barisan hadapan untuk membendung penularan Covid-19, kini anggota barisan hadapan pula mengharapkan masyarakat dapat memainkan peranan lebih besar dalam memerangi wabak Covid-19,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.